„Asaltul românilor în căutarea cadoului perfect de sărbători este în plină desfășurare. Cine nu are răbdare, nu are nicio șansă răzbească prin aglomerație. Cu doar trei zile până la Crăciun, în centrele comerciale e forfotă”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Agitație și cumpărături last-minute în centrele comerciale

Ca un furnicar, așa a arătat acest centru comercial puțin după ora deschiderii. Sute de oameni au declanșat asaltul în căutarea cadourilor.


Pe acest tânăr l-am surprins în timp ce cumpăra un dar pentru soție. Ca să îl aleagă pe cel perfect a avut nevoie de multă răbdare.
„Sincer, am ales așa, pe ultima sută de metri, că am fost foarte ocupați și foarte răciți. Sunt venit de mai mult de o oră jumate, de două ore, la 11 am ajuns, nu m-am așteptat să dureze atât de mult, e greu și cu locurile de parcare”, a mărturisit acesta.
Ca el sunt mulți alții ce și-au găsit astăzi drum la mall. Cu pungile pline, oamenii au luat la pas magazinele ca să nu rateze nicio ofertă.

Citește și: VIDEO- Cadouri atipice de sărbători. Idei care îi vor surprinde pe cei dragi

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Iar dacă vorbim despre buget, acesta nu mai are limite, mai ales că pentru alegerea unei alte variante, nu prea mai este.
„- În jur de 1.700 de lei am dat.
- Doar pe cadoul copiilor?
- Da”, a spus un cumpărător.
„În medie, o persoană petrece la cumpărături 2-3 ore, asta dacă nu adaugăm și timpul de așteptare din parcare. Iar adevărata provocare vine după ce am terminat cumpărăturile: împachetarea cadourilor, unde se formează din nou coadă”, a transmis Andra Ionescu, reporterul Știrilor Kanal D.


Între două sesiuni lungi de cumpărături, clienții au făcut o pauză în zona de mâncare. Nu era loc să arunci un ac, iar mesele erau ocupate aproape în proporție de 100%.
Datele unui studiu recent arată că 6 din 10 români vor cheltui sub 500 de lei pentru cadourile de Crăciun, iar 3 din 10 își propun să cumpere daruri între 500 și 1.000 de lei. Procentul celor care vor să cheltuiască mai mult de 2.000 de lei este de doar 4,4%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si