Până la masa în familie, în fiecare casă a început agitația pregătirilor. Gospodinele se ocupă acum de curățenie. Dar și bugetul este pe măsură, mai ales că toate produsele de uz casnic s-au scumpit. În acest context, cumpărăturile pot ajunge să coste mai mult decat ar cere o firmă specializată pentru aceste servicii, a transmis Cristina Dorobanțu.

Curățenia de Paște golește buzunarele

Gospodinele nu pierd timpul atunci când vine vorba despre curățenia de dinaintea sărbătorilor. Dar totul vine cu un cost, dacă unele doamne fac casa lună cu 300-400 de lei, altele au nevoie de un buget mult mai mare că să fie mulțumite de rezultat.

,,Probabil că undeva peste o mie de lei dacă ar trebui să-și ia toate produsele necesare de bucătărie, de baie, și spălat.. că aici intră și spălatul perdelelor, spălatul covoarelor''.

Și cum treaba se face cu seriozitate, de multe ori forfota de prin case ține cu zilele.

,,Încă mai am curățenie de făcut. Deci durează, se întinde pe mai multe zile? Da.. și săptămâni eventual!''

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dar niciodată strictul necesar nu se rezumă doar la două-trei produse. Pentru că întotdeauna se găsește câte ceva folositor pentru curățenie.

,,După ce ne-am uitat prin magazin și am analizat bine prețurile, am pus în coș doar câteva produse, esențiale pentru curățenia de Paște, chiar și așa, costul se ridică la peste 360 de lei'', a transmis Diana Buzea, reporter Știrile Kanal D.

Oamenii spun că în ultima perioadă au observat o explozie a prețurilor.

Citește și: VIDEO- Ouăle vopsite, aduse din Olanda și Austria. Care este avertismentul medicilor

În tot acest context, unii descoperă că e mai ieftin să apeleze la serviciile unei firme de curățenie.

Alexandru, administrator firma de curățenie- Noi avem o comandă minimă de 200 de lei pentru a merge la locația clientului.

În perioada asta suntem mult mai aglomerați față de restul anului, suntem 5 colegi și avem în jur de 5-6 comenzi pe zi de băiat.

Prețul pe care firmele de curățenie îl cer pentru o curățenie generală diferă în funcție de mărimea locuinței, apartament sau casă, dar și în funcție de numărul de camere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si