Robi a ajuns să plângă. Situația din ultimele zile pare că l-a făcut să explodeze de emoții. După ce a refuzat să o asculte pe fosta sa iubită, concurentul a luat o decizie radicală și a decis să o lase să îi spună partea ei de poveste și tot ce simte. 

Cei doi au discutat și la final s-au separat, amândoi cu ochii în lacrimi.

Virginia și Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi și Virginia, în lacrimi după o discuție sinceră

Robi și Virginia, foști iubiți, au trecut în ultima perioadă prin momente tensionate. Din cauza ideii de a o vedea pe Virginia apropiată de prietenul lui, Robi a adoptat o atitudine rece, care a făcut-o pe concurentă să plângă, de mai multe ori.

După multe discuții contradictorii și certuri, cei doi par mai aproape ca niciodată să lămurească situația, de această dată, Robi fiind cel care ascultă, nu invers, cum era de obicei.

Robi: Vii puțin?

Virginia: Nu!

Robi: Îmi pare rău!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Citește și: VIDEO "Nu poți să-ți faci relație în casă cât eu sunt aici" Robi a decis, Virginia a izbucnit în lacrimi. Concurenta nu acceptă vorbele fostului iubit: "Om fără caracter"

Robi și Virginia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Deși inițial nu a dorit să îl însoțească pe Robi în grădină, Virginia acceptă. Concurenta îi spune ce are pe suflet și pentru prima dată, Robi rămână fără cuvinte.

O privește tăcut și începe să plângă, apoi o ia pe Virginia și părăsesc grădina.

Virginia: Eu știu că e ușor să vii să te dai perfect și cinstit. Nu tu, vorbesc în general. Și ce am făcut? Voi nici măcar nu ați știut ce am vorbit eu cu Patrick, sincer. Acum la ce m-ai chemat aici, sincer? Să stai să te uiți la mine?

Robi: Haide!

Robi pleacă din grădină și ajunge în casa băieților, în lacrimi. Patrick, căruia i-a interzis o relație cu Virginia, îl consolează și îi este alături ca un prieten adevărat.

Patrick: Deci mă doare sufletul să te văd așa, ești prost?!

Patrick și Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi și Virginia sunt așteptați în camera roșie de Andreea Mantea. Pentru a vedea cum continuă situația dintre cei doi, care au fost iubiți și acum au ajuns să verse lacrimi unul pentru altul, urmăriți emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

Citește și: VIDEO "Ți-e frică" Robert și Giuly, împotriva concurenților. Îndrăgostiții sunt judecați fără milă de ceilalți, revoltați pe atitudinea lor: "Nu vrea să își păteze imaginea"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si