„Şi în acest an litoralul românesc rămâne destinația de top pentru români în sezonul estival. Vânzările au înregistrat o creștere de aproximativ 27% față de aceeași perioadă a anului trecut. Ce stațiuni au ales turiștii pentru vara care urmează și cât au plătit pentru un sejur rezervat în avans ne spune colega mea, Raluca Sevastru”, a transmis Simona Pătruleasa.

Au început rezervările în Eforie Nord

„Potrivit unei renumite agenții de turism, Eforie Nord este cea mai căutată stațiune pentru vacanța de vară. Pe locul doi se află Mamaia, iar pe al treilea se clasează Neptun-Olimp.
Oamenii susțin că sunt atrași de prețurile accesibile din sezon, dar și de plajă.
În această se derulează programul Înscrieri Timpurii, prelungit de către agențiile de turism, iar multe hoteluri au discounturi de până la 40 la sută. Așadar, este o perioadă bună pentru a achiziționa pachete turistice.
Valoarea medie a unui pachet turistic este de 3200 lei pentru aproximativ 5 zile.

Citește și: Care este prețul unui sejur la mare în sezonul 2024? Numărul rezervărilor a crescut considerabil

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tour operatorii susțin că preferințele românilor în materie de vacanțe s-au schimbat: își rezervă din timp vacanța si aleg sejururi mai lungi. Durata medie a unui sejur a crescut anul acesta de la patru nopți la cinci sau șase nopți. Cel mai lung sejur achiziționat până în acest moment este de 30 de zile, la un hotel de două stele și a costat 2.366 de lei”,

a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si