Un curier din Satu Mare a făcut-o de pomină. A furat încasările de Black Friday, în valoare de aproape 30.000 de euro și a ascuns banii într-un loc nebănuit. Cum l-au prins polițiștii, dar și unde au fost găsiți banii, știe colegul meu, Claudiu Mihuț, a transmis Simona Pătruleasa.

Curierul hoț a ascuns banii în pădure

"Tânărul în vârstă de 21 de ani lucra ca distribuitor de colete pentru o firmă de curierat din Maramureș.

Luni seara, după ce și-a terminat programul de lucru, curierul nu a mai trecut pe la sediul societății comerciale pentru a preda încasările.

Cum suma era destul de mare, aproximativ 30.000 de euro, șeful său s-a dus direct la Poliție și l-a denunțat. A doua zi, tânărul a fost prins de oamenii legii. Inițial le-a spus acestora că a lăsat banii în mașina de serviciu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Abia apoi, după câteva ore bune de audieri, curierul și-a mărturisit fapta și a recunoscut că a ascuns banii în pădure și că a reușit să cheltuie doar 800 de lei din ei.

Pe numele său a fost deschis acum dosar penal pentru abuz de încredere dar va fi cercetat în stare de libertate", a transmis Claudiu Mihuț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si