Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Cursă infernală spre moarte. O distractie a curmat, într-un mod tragic, viața unei tinere mame

Scene cutremurătoare au fost filmate în Sibiu, unde cursa de mașină unor teribiliști s-a sfârșit mortal. Unul dintre autoturisme, condus de un individ de doar 23 de ani, a izbit cu viteză autobuzele parcate. În urma impactului, o tânără mamă n-a avut nicio șansă la viață. Era în mașina groazei și s-a stins sub ochii încremeniți ai apropiaților.

Redactia Stirile Kanal D,

Cursă infernală spre moarte [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional. În imaginile filmate de camera de supraveghere instalată pe un autobuz se observă clar viteza amețitoare cu care gonea șoferul pe străzile din Sibiu.

Cursa distractivă a avut un sfârșit macabru pentru mulți oameni

Parcă într-o fracțiune de secundă, teribilistul de 23 de ani, pierde controlul volanului, tratează curba și se izbește extrem de violent cu autoturismul de două mijloace de transport public, care erau parcate.

După teribilul impact, se aud țipetele disperate ale unei tinere din mașina devenită sicriu pe roți. Urlă de durere și strigă după ajutor. Dintr-un alt autoturism, care venise în spate, coboară mai multe persoane, cunoscuți ai victimelor.

Un bărbat aleargă disperat spre locul dezastrului și o scoate pe brațe pe fată. Un alt bărbat începe să se agite speriat și o strigă pe Geanina. Era prea târziu, însă. Tânăra de 30 de ani era inconștientă. Medicii de pe ambulanță au găsit-o în stop cardio respirator. Nicio manevră de resuscitare de pe lume nu o mai putea salva.

În urma ei rămân regrete, durere și revoltă.

Avea un copil mic de crescut. Înainte să piară fulgerător, postase un mesaj tulburător pe rețelele de socializare.

"Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune ca ale mele"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV- Mama tinerei care a murit însărcinată la 25 de ani, deranjată de nepăsarea din sistemul medical: ”Îmi doresc să nu fie în zadar sacrificiul Alexandrei. În locul ei poate fi oricine, mamă, fiică, soră”

Prietena ei, scoasă pe brațe de apropiați din ghemul de fierea, a fost transportată la spital, conștientă, dar cu răni oribile la cap și cu fracturi.

Pe mâinile doctorilor a ajuns și șoferul, grav rănit și el.

Din primele investigații, se pare că șoferii celor două mașini se întreceau prin oraș, într-o cursă nebună și n-au ținut cont nicio clipă că s-ar putea sfârși tragic. Ca o coincidență macabră a sorții, periculoasa aventură s-a oprit peste drum de cimitir.

"Ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul cimitirului municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri. În cauză se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă"

Noroc că nu au fost oameni în autobuze sau pe trotuar, căci proporțiile dezastrului puteau fi catastrofale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI