”Șoferul contrabandist, din Suceava, care a gonit kilometri întregi cu polițiștii pe urme, a rămas fără un rinichi! În timpul urmăririi, agenții au folosit 61 de gloanțe, iar două dintre ele l-au nimerit pe tânărul de 25 de ani. Momentul în care polițiștii au tras după fugar a fost surprins de camere. Vă avertizez, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Care este acum starea tânărului și ce transporta în dubă?

Acesta este începutul urmăriri în timpul căreia tânărul de 25 de ani este împuscat de polițiști. O cameră de supraveghere surprinde momentul în care duba este oprită de agenți. Șoferul demarează brusc iar la scurt timp se aud primele împușcături. Mașina se îndreaptă spre Botoșani cu polițiștii pe urmele sale, care îl somează să oprească de mai multe ori. Reușesc abia când fugarul este nimerit de două gloanțe.

Tânărul a fost oprit după o cursă nebună, de cinci kilometri, pe durata căreia polițiștii au tras 61 de gloanțe, în aer și spre mașină.

”Polițiștii care s-au aflat în urmărirea microbuzului au respectat procedurile și prevederile legale privind uzul de armă”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”De focuri cam mult...(...) Exista și varianta să-l oprească altfel”, a spus cineva.

Citește și: S-a urcat băut la volan și a izbit din plin un polițist. În ce stare se află agentul din Sibiu?

Polițiștii l-au încătușat, apoi l-au dus la spital, unde a fost operat. Medicii au descoperit că gloanțele i-au afectat colonul și un rinichi pe care au fost nevoiți să-l îndepărteze.

”Stabil hemodinamic, drenajele funcționează. Intubat de o jumătate de oră, este conștient, e bine deocamdată”, a declarat Iulian Preda, șef secția Chirurgie.

Tânărul împușcat s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă calificată. În același timp, se face o anchetă pentru vătămare corporală din culpă. Anchetatorii spun că suceveanul de 25 de ani a vrut să scape de polițiști pentru că în dubă avea peste 90 de butelii cu gaz refrigerant tip freon, din Ucraina, pentru care nu avea documente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si