Pentru parada dedicata Sarbatorii Pascale, de pe celebrul bulevard Fifth Avenue din Manhattan, americanii au apelat la imaginatie. Pe langa rochiile colorate si costumele inedite, palaria a fost punctul de atractie al spectaculoasei defilari.

Unele doamnele au purtat adevarate coroane impodobite cu flori si bijuterii, altele si-au transformat palaria intr-un cuib pentru oua de Pasti. Altele au optat pentru aranjamente florale.N-au lipsit, evident, iepurasii!

Citeste si: Președintele SUA, Donald Trump, a decis să își doneze un sfert de salariu! Cui a ales să dea banii și de ce?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In mod neasteptat, domnii nu s-au lasat mai prejos si aproape ca le-au intrecut pe doamne si domnisoare in imaginatie. Doi americani au transformat mai multe perechi de incaltaminte, probabil ale partenerelor, intr-o adevarata palarie.

Unii au ales cosuri cu flori, oua colorate, fructe sau coroane cu iepurasi si alte jucarii de plus.

La evenimentul din inima New York-ului au fost prezente si animale de companie, care NU au facut nota discordanta cu stapanii lor.

Parada este deja o traditie printre new-yorkezi fiind organizata in fiecare an de aproximativ doua secole in metropola americana.

Citeste si: Fostul președinte al Americii a împărțit cadouri copiilor bolnavi dintr-un spital din Washington

Si la Casa Alba s-a organizat celebra cursa cu oua de Paste, o traditie veche de aproape 150 de ani. Pret de cateva ore, peste 30 de mii de oameni au vizitat resedinta presedintelui american si au urmarit cum micutii au cautat ouale de paste pe peluza Casei Albe.

Startul cursei a fost dat de Donald si Melania Trump.

La finalul intrecerii, prima-doamna s-a inconjurat de copii alaturi de care a desenat, in timp ce Donald Trump s-a ocupat de dat autografe micutilor invitati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si