Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cutremur de 7,4 grade în nordul statului Chile, lângă granița cu Argentina. Ce pagube a produs

Un cutremur cu magnitudinea 7,4 a lovit nordul Chile, lângă granița sa cu Argentina, joi seară, a raportat U.S. Geological Survey, distrugând mai multe drumuri publice și provocând întreruperi de curent. Nu s-au raportat până acum victime sau pagube majore.

Sorin Negru,

Cutremur de 7,4 grade în Chile

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Cutremur de 7,4 grade în Chile, o țară obișnuită cu seismele puternice. Seismul a avut loc în apropiere de celebrul Observator atronomic din Atacama.

Cutremur de 7,4 grade în nordul statului Chile, lângă granița cu Argentina. Ce pagube a produs

[Sursa foto: Twitter]

Sistemul american de avertizare în caz de tsunami a declarat că nu a existat niciun risc de tsunami în urma cutremurulu, potrivit Serviciului național de prevenire și răspuns în caz de dezastre din Chile (SENAPRED).

Sursa citată a precizat că verifică „posibilele daune provocate persoanelor, alterarea serviciilor de bază sau a infrastructurii ca urmare a acestui cutremur”.

Citeste si: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai bogat om din Germania are o avere uriașă căpătată de la tatăl nazist care a jefuit 70.000 de evrei- antena3.ro

"Am comunicat deja cu delegatul regional și, până în prezent, nu există rapoarte privind daune majore, dar echipele colectează informații”, a declarat președintele chilian Gabriel Boric pe contul său de X.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI