„A fost o noapte albă pentru zeci de polițiști, jandarmi și pompieri care îl caută cu disperare pe Radu Ayan, un copil de 2 ani din Botoșani. Au trecut aproape 20 de ore de când băiețelul e de negăsit. Cum a dispărut micuțul și ce spun autoritățile știe colega mea, Ellvira Costache”, a transmis Simona Pătruleasa.

Copil de 2 ani, dispărut de aproape 20 de ore

„Radu Ayan se afla în vizită împreună cu familia sa la o cunoștință. Părinții au fost neatenți doar câteva clipe, timp în care băiețelul de 2 ani a ieșit din casă. Când și-au dat seama că lipsește, mama și tatăl au început să îl caute pe micuț în curtea prietenilor și în împrejurimi, dar în zadar.

Citește și: Radu Ayan a dispărut de lângă bunica sa într-o clipă de neatenție. Femeia credea că băiețelul de doar 2 ani se joacă în curte, însă ultimele imagini cu el arată cu totul altceva. Minorul este căutat de ore bune

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii chemați la caz au organizat o adevărată desfășurare de forțe: peste 100 de pompieri, jandarmi și agenți locali îl caută pe copil încă de aseară. Au fost ridicate și 3 drone cu termoviziune, a fost adusă o șeniletă și patru ATV-uri pentru că locul unde a fost văzut ultima dată este într-o zonă împădurită.
Micuţul are părul șaten închis, ochii căprui și tenul măsliniu. Atunci când dispărut purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi albe si adidași cu lumini la talpă.


Cei care îl vad sunt rugaṭi să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis Ellvira Costache, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si