Exercitiile realizate in oglinda minune sunt la fel de complexe precum cele de la sala. Ba chiar pot fi mult mai corect executate, caci oglinda are un sistem prin care ii arata sportivului cat de bine face antrenamentul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Soft-ul instalat detectează forma scheletului uman. Iar atunci când cei care o utilizează fac diverse exerciții cu mâinile sau cu picioarele, ori mișcări cu tot corpul, programul le detectează și le compară cu modelele deja existente în sistem, pentru a vedea cât de corect sunt realizate”, spun cei care le comercializează.ââ

Oglinda-instructor de fitness ține loc de antrenor și de mers la sală

O companie taiwaneza a montat o camera de filmat 3D in interiorul acestei oglinzi de inalta tehnologie si care atentioneaza sportivul atunci cand miscarile nu sunt realizate corect si nu trece la urmatorul set de exercitii pana cand acestea nu sunt realizate corespunzator.

„Când te antrenezi cu un instructor în carne și oase nu prea îți dai seama cum anume să execuți în mod corect anumite mișcări.

Acest lucru nu se poate întâmpla în oglinda asta, pentru că îți arată, concret, cum realizezi mișcarea”, spun sportivii.

Oglinda nu are nevoie sa fie atinsa pentru a fi activata. Ea poate fi controlata cu ajutorul unui telefon sau al unei tablete.

Contine mai multe tipuri de programe, astfel ca impatimitii fitnessului pot alege intre exercitii cardio, dans sau chiar yoga. Pretul noului dispozitiv este de aproximativ 1800 de dolari.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si