Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Dacă pleci înseamnă că renunți și la mine” Roberta il avertizează pe Sebastian! Tânărul și-a pus sufletul pe tavă: „Am avut o zi neagră!”

După ce Roberta a decis să ia o pauză de la relația cu Sebastian, tânărul se gândește din ce în ce mai serios să plece acasă.

Antonia Cioanca,

Roberta și Sebastian

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După câteva zile foarte agitate în „Casa Iubirii”, care și-au lăsat amprenta atât asupra lui Sebastian, cât și a Robertei, tânăra a decis că are nevoie de puțin timp, astfel că a luat o pauză de la relația cu Sebastian.

Așa cum era de așteptat, decizia concurentei și-a lăsat amprenta asupra lui Sebastian, care se consumă din ce în ce mai mult din cauza situației cu cea față de care are sentimente.

Citește și: VIDEO "Am mințit". Rebecca, cu ochii în lacrimi în fața lui Antoni. Reacția concurentei după ce a fost acuzată că vorbește cu mai mulți băieți. "Îmi pare rău"

Sebastian

[Sursa foto: Captură YouTube]

Roberta și Sebastian, situație din ce în ce mai tensionată

După pauza decisă de Roberta, Sebastian pune la îndoială chiar și prezența lui în „Casa Iubirii”. Chiar dacă tânăra a precizat că pentru ea pauza nu înseamnă o despărțire completă, Sebastian are o cu totul altă părere. 

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Sebastian: „Sunt destul de consumat. Ieri am avut o zi neagră! Sunt foarte deranjat. Nu mai am energie, sunt foarte consumat.(...) Am avut o discuție destul de normală. Ne-am vorbit cât am putut de sincer și am ajuns la concluzia că trebuie să luăm o pauză, din partea ei.

După cum bine știți, pauza într-o relație înseamnă despărțire. Asta țin eu să cred, așa gândesc eu.”
Roberta: „Nu am mai văzut nimic și nici nu mai vreau să văd absolut nimic. M-au afectat ieri mesajele. Acum mi-am mai revenit puțin. Am stat să mă gândesc la multe lucruri și mi-aș dori să mă conving eu dacă sunt reale sau nu, deși nu le cred, doar că sunt niște chestii care pur și simplu mă macină.
S-au adunat foarte multe lucruri în ultimul timp, nu m-am simțit absolut deloc bine. E vorba și de familia mea.”

Roberta/Sebastian

[Sursa foto: Captură YouTube]

Julia: „Sebastian, din câte ne-a zis Roberta ieri, tu ai vrea să pleci acasă. Îți dorești în continuare?”
Sebastian: „Tocmai asta vorbisem și cu ea, în camera roșie. I-am zis că nu-mi văd locul aici și nu pot să stau în continuare așa.”
Roberta: „Sincer, mi-aș fi dorit să văd altă reacție din partea ta. Mi se pare că doar renunți la noi când spui treaba asta, când spui că vrei să pleci. Am spus că vreau o pauză și am spus că am nevoie de timp încă de la începutul săptămânii, timp în care să te văd pe tine cum ești fără mine. Când am spus că vreau o pauză ai simțit că o să ne despărțim de tot, că nu o să mai existe cale de împăcare?”
Sebastian: „Am avut fel și fel de gânduri, dar când ai zis pauză, m-am gândit la despărțire.”
Roberta: „Mi-am dat seama că nu pot fără el. Dacă o să pleci înseamnă că o să renunți și la mine.”
Sebastian: „Vreau să plec pentru că mă stresez foarte mult, iar stresul începe să îmi afecteze sănătatea, iar sănătatea e mai presus decât orice. Indiferent dacă voi pleca de aici sau voi rămâne, tu toată viața o să ai un loc în mine, separat de ce mai vreau eu să fac din inima mea.”

Citește și: VIDEO „Parcă nu au fost despărțiți niciodată” Fetele din „Casa iubirii”, cu ochii pe Alexandra și Gagea

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI