Iar aici face referire la imaginile aparute in presa, imediat dupa ce a fost pocnit de impresarul Ana Prodan. El a fost asteptat de o tanara, vizibil iritata de scena violenta petrecuta in vestiar.

"Eu, Dan Alexa, nu am, nu am avut si nici nu am nevoie in acest moment de relatii stabile sau pasiuni pentru femei. Nu ma intereseaza acest subiect! Deci va rog sa ma judecati pe partea de meserie pentru ca nu cred ca viata privata a lui Dan Alexa este un subiect de interes national."

Si totusi ce s-a intamplat dupa scena pumnului, in varianta antrenorului Dan Alexa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

DAN ALEXA: "Episodul cu managerul meu Anamaria Prodan a fost unul copilaresc. Anamaria Prodan nu este barbat. Este femeie. Femeile reactioneaza haotic, reactioneaza la impuls. Anamaria este o femeie impulsiva. Care pune inima in orice face. Am fost suparat pe moment, clar. Am stat de vorba imediat cu Anamaria. si-a cerut scuze.(...) Educatia pe care am primit-o eu de la mama si familia mea spune asa- <<un barbat adevarat ocroteste si apara o femeie. Are grija de ea. Nu ridica mana la o femeie nici daca moare.

Femeia este facuta sa fie respectata si iubita"

Viata pentru Ana Maria Prodan merge mai departe si dupa scena pumnului. In urma cu putin timp a fost surprinsa de paparazzi Kanal D, la bratului unui alt fost mare fotbalist- Adrian Ilie.

De aceasta data nici urma de violenta, discutia este una relaxata iar la finalul ei, cei doi se saruta amical pe obraz.

Ana Maria si-a afisat in schimb silueta si garderoba de mii de euro. A purtat un costum semnat Cristina Savulescu, de 2500 de euro, geanta hermes de 25 de mii de euro, ceas cu diamante si bratari Cartier de 250 de mii de euro. Doar inelul de logodna costa 170 de mii de euro, iar verghieta 2500 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si