„Fostul parlamentar și prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, este din nou în atenția polițiștilor. La trei zile după ce a fost filmat conducând agresiv pe străzi, la volanul unei mașini cu girofar, bărbatul a fost văzut astăzi din nou la volanul autoturismului, chiar dacă acesta are permisul anulat din motive medicale”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Dan Ilie Morega, din nou în atenția polițiștilor

Fostul parlamentar Dan Ilie Morega a ajuns abonat al polițiștilor de la Rutieră. Astăzi a fost prins din nou în trafic, la doar trei zile după ultima ispravă de acest gen.

„N-am nicio vinovăție! Deci alcoolemie 0,0, aștept antidrogul. Dar nu se poate să desfășori forțe, ca la un criminal! Batjocură! Sunt o persoană publică, știți foarte bine! Altă întrebare! Altă întrebare, altă întrebare”, a declarat fostul parlamentar.

Fostul politician, în vârstă de 78 de ani, spune că permisul i-a fost anulat fără un motiv real. Nu se teme de urmări, ba din contră...

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„- Faceți-mi un emoticon.
- Cum? Un emoticon.
- Cu mustața lui, pana corbului.
- Unde v-ați dus astăzi?
- Nicăieri. La birou, de la birou am fost să iau motorină și să merg acasă.
- Vreți să mergem amândoi la o celulă?
- Merg pe rând, cu dumneavoastră, ca să nu ne creadă împreună. Merg cu domnișoara”, a mai spus acesta.

Din 6 februarie anul acesta, de când i-a fost anulat permisul pe motive medicale, Dan Ilie Morega a fost prins de polițiști conducând fără permis de 4 ori, o dată în județul Mehedinți și de 3 ori în Gorj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si