"Una dintre cele mai frumoase voci din muzica românească și o femeie extrem de smart. Îmi e drag caracterul Alinei!", spune Dan Negru despre invitata sa.

Duminica aceasta, o serie de concurenți cu sete de distracție și cunoaștere vor lua cu asalt platoul, așteptând cu nerăbdare ocazia de a sta față în față cu gazda emisiunii Dan Negru și de a concura pentru premiul mult râvnit.

Unul dintre momentele speciale este dat și de povestea de viață a unei concurente, de profesie manichiuristă, care îi va oferi prilejul prezentatorului să împărtășească o amintire.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Dan Negru spulberă mitul, duminică, la “Tu urmezi!” “Am rămas la fel de darnic, așa cum mă știai”

"Am învățat o lecție importantă de la un prezentator italian de renume, care mi-a spus că niciodată la televizor nu trebuie să arăți un obiect mic cu mâna, pentru ca publicul să nu-ți observe unghiile. În schimb, trebuie să-l așezi pe palma ta și să-l arăți către cameră.

Știi, oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici. În emisiunea noastră, “Tu urmezi”, lucrurile sunt mai simple, judecăm oamenii după inteligență"

Show-ul "Tu urmezi" promite o seară plină de distracție, tensiune la maximum și întorsături spectaculoase de situație. 
Nu ratați mâine de la 20:00, o nouă ediție a emisiunii "Tu urmezi!", la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si