Dan Negru și familia sa au avut parte de o ședință foto inedită. Vedeta Kanal D, soția sa și cei doi copii s-au descurcat de minune în lumina reflectoarelo r, a transmis Cristina Dorobanțu.

Dan Negru, ședință foto cu familia de sărbători

Dan Negru și familia sa s-au aflat sub lumina reflectoarelor la ședința foto pentru coperta revistei Viva, ediția pentru luna decembrie.

Vedeta Kanal D și soția sa, Codruța, au intrat în atmosfera din studio, alături de cei doi copii ai lor Dara și Bogdan. Este una dintre puținele ocazii în care îl putem vedea pe Dan Negru alături de cele mai dragi persoane din viața lui.

Ai mei stau departe de tot ce înseamnă televiziune, cameră de filmat, sedințe foto. Așa din când în când, răruț, foarte răruț, a declarat Dan Negru.

Dara și Bogdan s-au simțit minunat și au pozat ca niște adevărați profesioniști sub ochii părinților lor, în timp ce Codruța, soția celebrului prezentator, a strălucit în ținutele pregătite de stiliști pentru această ediție specială de sărbători.

Pentru revista foto unde facem acum fotografii, am facut prima fotografie cu Codruța, când fetița mea Dara avea câteva luni, așa că din timp în timp ne întoarcem așa, să vedem cum trec anii, a

declarat Dan Negru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România, înregistrează un succes uriaș cu emisiunile “Jocul cuvintelor” și “Tu urmezi”, iar în prezent a început filmările pentru noua senzație în materie de quiz-uri, “The Floor”, show ce va fi difuzat tot la Kanal D.

Noi încercăm să aducem un public smart, ca să folosesc un eglezism și The Floor este o continuitate a acestei idei, de a aduce publicul isteț la Kanal D. O să vă placă emisiunea, o să vă placă show-ul, o să vă pună mintea la încercare, așa cum a făcut Jocul Cuvintelor, așa cu a facut Tu urmezi și o să vă pună mintea la încercare și e un concurs pentru toată familia, ne întoarcem la concursurile pentru toată familia, a declarat Dan Negru.

Dan Negru este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, un soț și un tată dedicat familiei. Însă toate secretele vieții sale le veți afla în noul număr al revistei Viva care se află deja la punctele de difuzare a presei.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Lecția de omenie dată de un medic stomatolog din România: ”Viața nu este doar despre bani. Bogăția se măsoară cel mai bine în cât poți să dai înapoi”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: