"În timp ce majoritatea artiștilor aleg vacante în destinații exotice la începutul anului, alții prefera să aibă parte de experiențe revelatorii. Un astfel de caz este și cel al soților Danezu și Sorina Ceugea, cuplul de artiști care și-a dorit ca anul acesta să fie diferit din toate punctele de vedere. Cum l-au început cei doi soți, aflăm chiar de la ei", a transmis Cristina Dorobanțu.

Dan și Sorina Ceaugea, provocările noului an

Ea, o îndrăgită cântăreață de muzică de petrecere. El, artist și producător muzical. Împreună sunt unul dintre cele mai iubite și simpatice cupluri de artiști din țara noastră. Dan și Sorina Ceugea au stat mereu departe de scandalurile mondene și împreună cu fiica lor, Vanessa, formează o familie exemplară. Și tocmai din acest motiv, anul a început diferit pentru cei trei: în timp ce fetele au rămas acasă să se odihnească, Dan, cunoscut în lumea muzicii drept Danezu, a plecat într-un loc sfânt, sa se regăsească.

"Am zis să îmi încarc bateriile așa la început de an și am făcut o pentru sufletul meu pentru liniștea mea sufletească, am fost la muntele athos în muntele sfânt. Foarte frumos. Am stat 3 zile, a 4-a zi ne-am întors", a declarat Dan Ceaugea.

Pentru prima dată în viața lui, bărbatul a avut o experiență premonitorie înainte de plecare.

"Cu o seară înainte să plec pe muntele Athos am visat că se scufundase barcă pe care eram, vaporașul.

Și ce crezi. Când am ajuns acolo erau valuri... uite așa făcea barcă nu îți exagerez așa făcea", a declarat Dan Ceaugea.

Chiar dacă a fost departe de familie, Danezu a simțit că detașarea de agitația zilnică îi va face bine.

"Am vizitat cât de multe mănăstiri am putut. Ele acolo sunt vreo 20, dar am apucat să vizitez jumătate din ele și ce a rămas, a rămas saă mai fac o vizită acolo, așa că o să mai plec puțin", a declarat Dan Ceaugea.

Experiența de la începutul acestui an l-a făcut pe artist să conștientizeze diferența majoră dintre cele doua lumi și să privească cu admirație spre cei care au ales calea monahală.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Iar în timp ce Danezu a avut propriile revelații, acasă, Sorina, sosia lui, și-a stabilit rezoluțiile pentru anul proaspăt început.

"Anul acesta am zis că mă operez la nas, nu mai luăm scenă. Investim în produsul Sorina Ceugea, nicio scenă, nicio boxa, anul asta își face și Sorina năsucul frumos", a declarat Sorina Ceaugea.

Și asta nu este tot. Cei doi soți sunt convinși că anul 2024 îi va ajuta să ducă la îndeplinire tot ceea ce și-au propus, iar lista nu este deloc scurtă. După ce au investit o sută de mii de euro într-o scenă pentru evenimente, frumoasa cântăreața mai are o dorință arzătoare: un rol într-un film de comedie.

"De mult aveam în cap chestia asta, dar era foarte greu cu organizarea, și acum am zis că ne organizăm până în primăvară și sperăm că până în toamna să fie gata. Bine și era visul ei să joace într-un film, de când ne știm în fiecare an îmi spune, o dată de 2 ori pe an îmi zice asta", a declarat Dan Ceaugea.

În familia lor, arta pare să curgă prin vene, căci copila celor doi, Vanessa, le calcă pe urme. La numai 3 ani, fetița, bineînțeles ajutată de părinți, are deja primul ei vlog.

Însă nu vă închipuiți că Vanessa nu are și ea dorințele sale. Copila visează la un partener de joacă.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Rămâne de văzut cui va îndeplini anul 2024, mai repede, dorința.

 

Citește și: VIDEO- Artistul cu casa plină de necuvântătoare. Nicolae Turcu are o mare pasiune pentru papagali și căței


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: