Dana Marijuana, iubitul ei și încă un bărbat au fost arestați preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de trafic de droguri. Cei trei au intrat în sevraj chiar în sala de judecată și au fost trimiși la spitalul de psihiatrie din Constanța. După ce își vor reveni vor fi mutați în arest. Obiceiurile cântăreței au ieșit la iveală după un banal control în trafic.

Containerul din stațiunea 2 Mai devenit casă pentru Dana Coteanu, alias Marijuana, în ultimul an a fost călcat de mascați. Aici cântăreața ar fi trebuit să o ia de la capăt alături de fiica ei. Viața dublă a artistei a ieșit la iveală după un control întâmplător în trafic.

Dana Marijuana, la psihiatrie după ce a fost prinsă cu droguri

Cumpătată în declarații la interviuri, dar total diferită în realitate, spun procurorii. În mașina condusă de Dana Marijuana erau încă doi bărbați. Pe lângă faptul că șoferița a ieșit pozitiv la drugtest, polițiștii au descoperit 100 de grame de canabis în autoturism.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Ulterior, polițiștii au făcut mai multe descinderi în Constanța, la București și în Giurgiu. Au fost vizați Marijuana, iubitul acesteia și prietenul lor. Mascații au ridicat 100 de comprimate de ecstasy, o cantitate însemnată de amfetamină dar și 21 de comprimate de origine necunoscută.

Citește și: VIDEO Dana Marijuana, arestată- Descoperirea incredibilă a polițiștilor la perchezițiile la domiciliu

Citește și: VIDEO- Marijuana, viață de film. „Eu cânt, oameni buni. Voi cânta până nu mai pot”

Cei trei reținuți au cedat în sala de judecată. Au intrat în sevraj, spun procurorii, și au fost duși la spitalul de psihiatrie chiar în timp ce judecătorul decidea arestarea lor pentru 30 de zile sub acuzația de trafic de droguri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si