Dana Săvuică este îndrăgostită de India. Chiar dacă a vizitat aceasta țară de mai multe ori de fiecare dată a descoperit ceva nou. Acum, tocmai s-a întors de acolo și a venit să ne povestească despre experiențele trăite în această fascinantă lume. Bună, Dana și bine ai revenit la noi!

Dana Săvuică, îndrăgostită de India

Dana-Iată că de data aceasta m-ați convins să vin îmbrăcată într-un sari. Acest outfit tradițional indian, am făcut tot ce a fost în ce tot ce a stat în puterea mea ca să pună acest sarii pe mine, pentru că este să știi că este o adevărată artă. El se poate îmbrăca în mai multe feluri, dar trebuie să ai pricepere îndemânare și eu stau prost la capitolul acesta.

Cristina-Și totuși cum te simți îmbrăcată în el?

Dana-Mă simt foarte  delicată, foarte feminină, frumoasă și mă bucur enorm de mult că pot și eu să aduc în fața voastră un pic din fascinanta Indie, chiar și așa cu acest sari pe care l-am  îmbrăcat astăzi pentru voi.

Citește și: VIDEO- Dana Săvuică a petrecut sărbătorile în Zanzibar. Vedeta povestește despre experiențele exotice și despre pasiunea pentru calatorit

Acuma trebuie să dau din casă, nu este al meu este al surorii mele și nu l-am cumpărat din India, ci ea și l-a luat din Sri Lanka, dar cum Sri Lanka este micuța țară, insulă aflată la sudul Indiei. I se mai spune și lacrima Oceanul Indian.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cristina-Atunci eu zic că e de bine e de bine. Cât costă un astfel de sari?

Dana-Depinde acum, depinde dacă vrei să ai un sari dintr-un material textil de calitate. De exemplu ei sunt renumiți pentru sariurile lucrate manual, imprimeurile sunt făcute manual sunt din satinuri din mătase cu fir din aur din argint, deci ele pot fi foarte scumpe, dar de exemplu în India pot găsi pentru că acolo este.

Deci ce nu vrei găsești și ce vrei pot fi de la cincizeci de dolari la o 100-150 și până sus de tot. Depinde foarte mult ce îți dorești.

Cristina-Tu ai vizitat de foarte multe ori India, de curând Jaipur orașul roz. Ce-mi spui despre asta?

Dana-Jaipur este unul dintre orașele cele mai vechi ale Indiei și a fost practic acolo era se concentra destinația maharajahilor și dinastia.

Am zis destinație, dinastia mahara jahilor și  s-a întâmplat o vizită oficială a reginei Victoria în anul 1800, am uitat 1800 oricum pe acolo. Mara Jahu a spus, orașul nostru în cinstea reginei Victoria, trebuie să fie totul vopsit în roz și așa s-a întâmplat că jaipur un oraș absolut superb, deci o arhitectură absolut superbă.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Clădirile au rămas așa păstrate în timp și cu această tradiție, să fie pictate clădirile în roz, deci tradiția continuă și în ziua de astăzi și iată acesta este, da acesta este palatul unde familia regală, moștenitorii, da, descendenții trăiesc și astăzi într-o parte a a palatului, o parte este deschisă pentru vizită aceștia.

Acesta e garda, da așa e, e îmbrăcată într-un outfit alb și cu aceste turbane roșii. Ei ne-au arătat cât cum se fac aceste turbane, deci bărbații de obicei poartă turbane și de asemenea în această parte, în această zonă poartă mustață.

Cu cât este mustața aceea mai frumoasă, mai lungă, mai încârligată, mai pieptănată, cu atât înseamnă că bărbatul acela este bogat viril și bărbat adevărat și femeile își caută bărbații după tată.

Ei de exemplu își aleg femeile după podoaba capilară, cu cât este părul mai lung și mai frumos și strălucitor, dar lung în special ne luăm de de lungimea părului cu atât femeia aceea este mai femeie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: