Premieră la Știrile KANAL D. Piesa "Îți fac toate poftele" cu Daniela Gyorfi și Triton se difuzează, pentru prima dată, în studioul nostru. Nu este întâmplător, ci este o bună ocazie pentru artistă de a deschide sezonul melodiilor de petrecere. Daniela este acum alături de mine, nerăbdătoare să ne povestească despre acest proiect dar și despre alte planuri ale ei, a transmis Cristina Dorobanțu.

Daniela Gyorfi lansează o nouă piesă

- Bine ai revenit. Mai întâi de toate sunt curioasă să aflu cui îi faci toate poftele?

Am făcut și eu poftele mele. Uite spre exemplu, mi-am schimbat ieri look-ul ăsta. Este o poftă mai mult a hair-stylist-ului meu, Adi Constantin... săracul m-a bătut la cap. Vezi că este o culoare care este... deci trebuie neapărat tu să porți culoarea. Și mi-am făcut această, hai să zic... acest moft. Aceasta este o poftă de a mea, dar restul depinde ce pofte, că și asta este ceva discutabil cu poftele, a declarat Daniela Gyorfi. 

- Tu ești o artistă cameleonică, dar silueta nu s-a schimbat niciodată. Ai rămas la fel de frumoasă și fit. Cum te întreții?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Deci n-am fost niciodată frumoasă. Eu n-am fost niciodată frumoasă. Sunt o femeie care îmi place să am grijă de mine. Eu tot timpul postez ceea ce fac. Fac niște tratamente corporale, am grijă la mâncare. Dar apropo de pofte, am și pofte. Mănânc înghețată, oricum n-am voie fiind artistă, să mănânc înghețată, dar mai îmi fac această poftă. Am grijă, în general, la ce mănânc, este foarte adevărat.

Și tratamentele corporale pe care dacă le faci, dar nu le faci o dată, deci pe termen lung și când am timp, când îmi permite timpul, pentru că aici stau prost, cu timpul. Mă mai duc, mai fac câteva procede. E adevărat că am făcut sport când am fost tânără, se vede, dar restul... Totuși am și defecte, dar încerc să mă mențin și să nu țin cont neapărat, domnule, vai știi, am 50 de ani, gata, nu... Deci atât timp cât te simți bine și atât timp cât îți poți permite anumite lucruri, de ce să nu le faci, a declarat Daniela Gyorfi.  

Citește și: VIDEO- Misha Miller, o nouă piesă de succes. Artista a cucerit, din nou, publicul

- Înainte de a trece la următoarea întrebare, aș vrea să mai ascultăm un fragment din noua ta piesă. Pentru că nu poți sta locului, am aflat că în perioada următoare vei fi mai mult prin străinătate. Înțeleg că de 1 decembrie vei pleca cu toată familia în Germania, unde vei avea spectacol și totodată o reuniune de familie. Cum ați plănuit? Am înțeles că revelionul îl vei petrece cu Măriuca.

Da, lângă München, în Germania, de ziua românilor și am să rog toți românii care sunt pe lângă München sau în München care stau, să vină să petrecem o seară frumoasă, românească.

Pe doi decembrie sunt la Padova în Italia. Restul Crăciunul îl fac în Spania și revelionul, pentru prima dată îl facem cu Măriuca, decât că îl fac în Anglia, la Londra. Vreau ca Măriuca să fie cu noi, să stăm și noi două, trei zile la Londra, că nu am fost niciodată cu ea, știi, plecată de sărbători și în general la spectacole o mai duc așa, cu mine, că vrea să fie cu mine, dar este greu, a declarat Daniela Gyorfi.  

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si