Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Daniela Gyorfi si George Tal, daruri tradiționale de Dragobete

Dragobetele e ziua românească a iubirii iar cuplurile își fac daruri tradiționale. Daniela Gyorfi și George Tal petrec în mod inedit această sarbătoare.

Iulian Ciurea,

Daniela Gyorfi și George Tal își fac cadouri tradiționale de Dragobete [Sursa foto: Cancan]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au o relație de 15 ani și o fetiță minunata împreună, fac echipă bună și acasă și în proiectele lor muzicale- George Tal și Daniela au preferat să se surprindă anul acesta, de Dragobete cu cadouri tradiționale.

Ce poate fi mai romantic de Dragobete, decît o plimbare prin Muzeul Satului și alegerea de daruri din multitudinea de produse realizate de meșterii populari.

Daniela Gyorfi și George Tal au profitat de vremea însorită și au căutat cu atenție cadouri speciale. Iar George a si gasit ceva potrivit pentru iubita sa sotie.

Daniela Gyorfi și George Tal respectă datina de Dragobete- își fac daruri tradiționale

Daniela nu a dorit să ia ceva la repezeală ci un obiect care să aducă noroc. A cumpărat un talisman- pentru George dar va reveni la târgul care va fi deschis până pe 7 martie.

„Cadoul pentru George este potcoava și acest băiețel”, spune Daniela Gyorfi.

Chiar dacă petrec mult timp impreună, Daniela și George nu se plictisesc. Au propria reteta a fericirii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Suntem sinceri, facem foarte multe glume, ne place să glumim, să râdem și avem o relație o relație normală.

Dacă ai greșit trebuie să-ți ceri și scuze, așa rezistă o relație sau de asta suntem noi într-o relație de aproape 15 ani de zile, pentru că suntem sinceri unul cu celălalt”, spun cei doi.

Sunt sinceri, afectuoși și câteodată extrem de alintați.

Iar ziua traditionala romaneasca a indragostitilor nu se va opri aici. George îi va pregăti o cină romantica Danielei de Dragobete, cu toate mâncărurile ei preferate.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI