Andreea șochează de la o zi la alta. Mama gemenilor morți la Ploiești s-a împăcat cu tatăl biologic al tinerilor. Femeia s-a filmat dansând într-o cameră de hotel, alături de Gabi Oprea, tatăl gemenilor și cel pe care îl acuza că a amenințat-o cu moartea în urmă cu doar câteva luni.

Citește si: Mama gemenilor din Ploiești este însărcinată?! Imagini inedite cu Andreea

Părinții micuților au lăsat tragedia deoparte și au îngropat securea războiului dintre ei. Chiar dacă cei doi fii ai lor au murit anul trecut, ei se bucură de viață. Blondina a distribuit a încărcat un clip video, pe TikTok, care i-a uimit pe internauți. Ea dansa alături de Gabi Preda într-o cameră de hotel.

Mama gemenilor, căzuți de la etajul 10, uimește din nou

Cu un an în urmă, cei doi băieți ai femeii au murit într-un mod cumplit. Ei au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare, femeia fiind cercetată în libertate pentru ucidere din culpă.

Citește si: O nouă lovitură pentru mama gemenilor morți la Ploiești: Riscă să rămână și fără al treilea copil

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Luni de zile după moartea micuților, Andreea și tatăl biologic al copiilor au venit cu diferite variante a ceea ce s-a întâmplat în noaptea fatidică. Cei doi și-au adus diverse acuzații grave, iar în luna aprilie a acestui an, femeia l-a reclamat la poliție pentru că ar fi amenințat-o cu moartea.

Citește si: VIDEO| Tragedie uriașă. Doi copii, gemeni, de 2 ani, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Chiar dacă s-au războit, ba chiar femeia avea o altă relație, acum cei doi s-au împăcat și le arată tuturor cât de bine se simt împreună. În clipul video postat de mama gemenilor pe TikTok, ea și Gabi Preda dansează și se distrează într-o cameră de hotel, în timp ce pe fundal se aude piesa „Am bărbat, am și amant”.

Citește si: Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10, mesaj sfâșietor în mediul online, la fix un an de la tragedie: „Puteau să fie copiii voștri în locul alor mei”

Femeia urmează trendurile de pe respectiva platformă de social media și se sincronizează cu melodia, în timp ce bărbatul stă în spatele ei și îi urmează exemplul. Cuplul a trecut peste durerea de a-și pierde copiii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si