Close sidebar
Close sidebar

Mama gemenilor din Ploiești, dans lasciv, cu un bărbat în camera de hotel. Cei doi s-au și filmat

Mama gemenilor, căzuți de la etajul 10, continuă să surprindă din nou. Femeia s-a filmat în timp ce dansa, într-o cameră de hotel, cu tatăl copiilor.

Georgiana Balaban,

Andreea și Gabi, părinții gemenilor din Ploiești care au murit anul trecut.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea șochează de la o zi la alta. Mama gemenilor morți la Ploiești s-a împăcat cu tatăl biologic al tinerilor. Femeia s-a filmat dansând într-o cameră de hotel, alături de Gabi Oprea, tatăl gemenilor și cel pe care îl acuza că a amenințat-o cu moartea în urmă cu doar câteva luni.

Citește si: Mama gemenilor din Ploiești este însărcinată?! Imagini inedite cu Andreea

Părinții micuților au lăsat tragedia deoparte și au îngropat securea războiului dintre ei. Chiar dacă cei doi fii ai lor au murit anul trecut, ei se bucură de viață. Blondina a distribuit a încărcat un clip video, pe TikTok, care i-a uimit pe internauți. Ea dansa alături de Gabi Preda într-o cameră de hotel.

Mama gemenilor, căzuți de la etajul 10, uimește din nou

Cu un an în urmă, cei doi băieți ai femeii au murit într-un mod cumplit. Ei au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare, femeia fiind cercetată în libertate pentru ucidere din culpă.

Citește si: O nouă lovitură pentru mama gemenilor morți la Ploiești: Riscă să rămână și fără al treilea copil

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Luni de zile după moartea micuților, Andreea și tatăl biologic al copiilor au venit cu diferite variante a ceea ce s-a întâmplat în noaptea fatidică. Cei doi și-au adus diverse acuzații grave, iar în luna aprilie a acestui an, femeia l-a reclamat la poliție pentru că ar fi amenințat-o cu moartea.

Citește si: VIDEO| Tragedie uriașă. Doi copii, gemeni, de 2 ani, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

Chiar dacă s-au războit, ba chiar femeia avea o altă relație, acum cei doi s-au împăcat și le arată tuturor cât de bine se simt împreună. În clipul video postat de mama gemenilor pe TikTok, ea și Gabi Preda dansează și se distrează într-o cameră de hotel, în timp ce pe fundal se aude piesa „Am bărbat, am și amant”.

Citește si: Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10, mesaj sfâșietor în mediul online, la fix un an de la tragedie: „Puteau să fie copiii voștri în locul alor mei”

Femeia urmează trendurile de pe respectiva platformă de social media și se sincronizează cu melodia, în timp ce bărbatul stă în spatele ei și îi urmează exemplul. Cuplul a trecut peste durerea de a-și pierde copiii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI