Agresiunile comise de profesori de sport, în școlile din România, au devenit un fenomen. Cel mai recent caz a fost descoperit în județul Arges. O elevă de doar 12 ani a trecut prin clipe de coșmar după ce dascălul de educație fizică ar fi atins-o în zonele intime. Cu detalii despre acest caz care conține informații ce va pot afecta emoțional se alătură colega mea, Delia Săndulachi, a transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este, de fapt, tatăl copilului Ioanei Beatrice, tânăra ucisă într-un magazin din București! Rezultatele ADN au confirmat

Dascăli de sport deveniți agresori

Adolescenta de 12 ani mergea pe holurile liceului când a fost abordată de profesorul de sport, în vârstă de 45 de ani. Bărbatul ar fi dus-o pe copilă într-o zonă retrasă, acolo unde nu sunt camere de supraveghere și ar fi pipăit-o în zonele intime. Adolescenta s-ar fi speriat și ar fi fugit, iar apoi ar fi povestit apropiaților despre gestul revoltător.

Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor, care l-au reținut pe profesor. Apoi, judecătorii din Pitești au decis să îl aresteze preventiv pentru următoarele 30 de zile. Dascălul de sport este căsătorit, are doi copii și este președintele unei asociații care organizează tabere pentru copii. Acesta este al treilea caz de agresiune comis de un profesor de sport, de la începutul acestui an, a transmis Delia Săndulachi, coresppndent Știrile Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si