„În loc să-și serbeze majoratul, va fi condus pe ultimul drum. Este povestea tragică a lui David, adolescentul de 17 ani care a sfârșit în internatul din Odorheiu Secuiesc, după ce un perete s-a prăbușit peste el. Tânărul, care era handbalist, a stat aproape 3 ore între dărâmături, iar misiunea de salvare a fost dramatică. Alte trei colege au fost surprinse de zid, dar au scăpat cu viață. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

David a murit cu 7 zile înainte de majorat

După o lungă agonie sub dărâmături, David nu a mai avut putere să le răspundă salvatorilor care săpau în disperare sub bucățile de beton. Tânărul de 17 ani era în pat, când pereții au început să cadă.
A vrut să se odihnească, după ore, dar au urmat cele mai sumbre momente din viața lui. Adolescentul nu a văzut că zidul începuse să se crape, iar când a auzit strigătele colegilor a fost prea târziu. Rudele au aflat despre tragedie de la un prieten de-ai lui David și au încercat disperate să dea de el, însă...
„L-am pierdut! Eu cu mama lui suntem surori. Telefonul a sunat, dar David nu a putut să răspundă. A fost un băiat cuminte, a fost un copil...”, a spus mătușa lui David.

Citește și: Exclusiv! Lanțul greșelilor care au dus la tragedia din Odorheiu Secuiesc: ”La o clădire de genul sunt niște deformări plastice”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ultima oară când l-a văzut, bunica l-a sfătuit să aibă grijă, de parcă ar fi prevestit ceva rău.
Pentru David, suferința a fost cea mai mare. A stat aproape 3 ore captiv între betoane și a fost conștient până în ultima clipă. A fost găsit cu ajutorul unui câine de căutare al salvamontiștilor, dar când salvatorii l-au scos, și-a pierdut cunoștința. La scurt timp, s-a stins. Colegii săi nu-și pot reveni din șoc. În faţa liceului sunt zeci de lumânări aprinse în memoria lui.
Adolescentul avea 17 ani și era handbalist la clubul din Odorheiu Secuiesc. Era dintr-o comună din apropiere și, ca să nu mai facă naveta, stătea la internat. David mai avea o soră și era crescut doar de mamă. Urma sa meargă acasă, de sărbători, iar în ziua de Crăciun ar fi împlinit 18 ani. În loc să-i serbeze majoratul, acum, familia se pregătește de înmormântare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: