,,David Beckham se reinventează! Fostul mare fotbalist a dat echipamentul de sport pe hainele de fermier și își petrece timpul pe lângă cotețul găinilor. Chiar soția sa Victoria i le-a dăruit’’, a transmis Simona Pătruleasa.

David Beckham s-a făcut fermier

David Beckham pare mai fericit ca niciodată alături de prietenele sale înaripate. Găinile de la ferma sa din Costwolds par să-l adore.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Victoria Beckham i-a făcut cadou cotețul de Crăciun, ștind că David e pasionat de viața la curte. Tot acolo, pune zarzavaturi și mai are grijă de câțiva căței și de un stup.

Citește și: Nora lui David Beckham, moștenitoare a unui imperiu financiar, a făcut un film despre o fată săracă și a fost desființată de critici. "Ce știe ea despre o astfel de viață?"

David și Victoria Beckham au cumpărat ferma în 2016 și au modernizat-o în totalitate. Au un mini teren de fotbal, un iaz și o piscină superbă. Întreaga proprietate a costat 12 milioane de lire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si