„David Popovici a luat aurul aseară la Jocurile Olimpice de la Paris după o cursă dramatică, ce ne-a ținut cu sufletul la gură. A câștigat pe ultima sută de metri, la diferență de doar două sutimi și ne-a adus o bucurie imensă. Sportivul a primit medalia cu emoție și i-au dat lacrimile când, în arenă, a răsunat imnul României”, a spus Simona Pătruleasa.

„A fost o cursă între câini, așa m-am simțit. Ne-am bătut până la ultimul braț. Mulțumesc tuturor celor care s-au uitat”, a spus David Popovici, campion olimpic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: Politicienii, val de felicitări pentru David Popovici după proba de 200 de metri. Prima reacție a campionului după ce a câștigat aurul la Jocurile Olimpice 2024: ”Dacă eu am putut, un băiat obișnuit, atunci poate oricine”

David Popovici a adus prima medalie de aur din istoria înotului masculin din România

Sportivul minune ne-a adus, așadar, primul aur din istoria înotului masculin din România.

A urcat pe podium modest și emoționat, iar ochii i s-au umezit când în arenă a început să răsune imnul României.

Dar David nu se bucură pe deplin, căci mai are o treaptă de urcat. Astăzi sunt semifinalele la 100 de metri liber, iar dacă se va califica, mâine ar putea lua aurul și la această probă.

Citește și: La ce oră concurează azi, 29 iulie 2024, David Popovici în finala la 200 metri de la Jocurile Olimpice de la Paris?

David Popovici a avut o evoluție impresionantă, a câștigat mai multe medalii de aur la Campionatele Europene de Juniori. E un atlet minune care a stabilit noi recorduri în probele de 100 și 200 de metri liber.

Acum doi ani, sportivul a devenit dublu campion mondial după ce a cucerit două medalii de la aur la Budapesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si