„Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care a reușit să câștige inimile românilor cu piesele sale pline de emoție. Aseară, artista și-a lansat, oficial, primul albumul, intitulat <<Nostalgic>>, iar acum se află în platou, alături de mine și de mama sa”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Dayana compune și cântă despre dragoste

Cristina Dorobanțu: Bună ziua și bine ați venit! Așadar, Daiana, aseară ți-ai văzut visul cu ochii.

Dayana: Da, aseară a fost o seară foarte specială pentru mine în care am reușit să organizez un eveniment exact cum mi-am imaginat eu. Au fost momente speciale, a fost un cor de copii, a fost mama mea invitată, a fost Andrei Ursu. Foarte multă lume dragă mie, lume cu energie pozitivă. Au fost oamenii care trebuiau să fie și au fost și colegii voștri, m-am bucurat să-i văd acolo.

Citește și: A văzut echipajul de polițiști și s-a speriat! Gestul a costat-o scump pe o tânără din Botoșani! Ce s-a întâmplat

Cristina Dorobanțu: Așadar, doamnă, primul album lansat al fiicei dumneavoastră. Sunteți mândră de ea?

Mama Dayanei: Sunt împlinită, sunt fericită pentru că atunci când ești mamă și dai viață unui copil întotdeauna îi dorești în viață să facă lucruri frumoase, să realizeze tot ce își dorește și iată că visul ei deja este împlinit și mă bucur nespus de mult.

Îi doresc în continuare succes pentru că este visul lui ei împlinit. Aseară am avut emoții pozitive, emoții de fericire pentru că și eu am avut parte de acea melodie la care foarte mult țin din repertoriul ei și am cântat cu ea în duet. Asta e pentru mine fericire mare și o bucurie.

Cristina Dorobanțu: „Trece viața”, melodie pe care ați cântat-o împreună. Ce ați simțit în acel moment?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama Dayanei: Am simțit că anii care în care a crescut Diana, mi-am văzut anii mei din tinerețe...

Dayana: Toată lumea spune că noi semănăm foarte mult și că suntem surori. Asta am auzit aproape toată viața mea pentru că e foarte tânără mămica mea și m-a avut la o vârstă fragedă. A fost foarte emoționant pentru noi să fim pe scenă, însă, ne-am descurcat de minune și ne-am bucurat pur și simplu de toată experiența asta.

Cristina Dorobanțu: Doamnă, cum i-ați descoperit talentul Dayanei? Știu că atât dumneavoastră, cât și soțul dumneavoastră cântați. Sunteți o familie de artiști.

Mama Dayanei: Da, undeva pe la 2-3 ani, făcând repetiție pentru concerte private, am văzut-o așa micuță, pe lângă noi, să ne ia microfonul, să înceapă și ea a cânta, nu știu ce cânta pe acolo și mi-am dat seama că iată că și ea vrea să ajungă ceva și să cânte. Și am început să o dau pe la toate cercurile de muzică, a studiat și instrumente muzicale, am încercat să o dăm la pian, a început să lucreze cu o doamnă care se ocupă cu copiii și a început să plece pe la televiziuni, să cânte și ea pe la toate ceremoniile private, dar să știți că din start mi-am dat seama că ea va ajunge pe scenele mari.

Cristina Dorobanțu: Dayana, te rog să-mi spui, pe scurt, de unde te inspiri? Tu îți scrii și versurile.

Citește și: VIDEO- Ava lansează o piesă pentru îndrăgostiți. „Îndrăgosită” este un remake al piesei „Sunt Îndrăgostită”, a Mădălinei Manole

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dayana: Mă inspir din experiențele mele proprii de dragoste, din viața mea din oameni, din ce trăiesc eu cu oamenii. Dragostea, în general, e cel mai frumos sentiment pe care ni l-a dat Dumnezeu și e această dragoste pe care o avem cu toții.

Cristina Dorobanțu: Cu cine semeni? Cu mama sau cu tata?

Dayana: Cu ambii părinți. Am luat lucruri frumoase de la ambii. Sunt foarte tineri și simt că am niște prieteni lângă mine cu care ne-am dezvoltat împreună, am crescut împreună cu ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si