Saveta Bogdan transformă orice eveniment din viața ei, într-un moment memorabil. Artista de muzică populară face ce face și aduce zâmbetul pe buzele tuturor. Și cum astăzi de 1 aprilie, ziua păcălelilor, am invitat-o pentru a ne amuza împreună, a transmis Cristina Dorobanțu.

De 1 aprilie, momente savuroase cu Saveta Bogdan

Cristina: Doamnă, v-a păcălit cineva astăzi?

Saveta: Nu m-a păcălit nimeni că n-am timp de așa ceva. Am avut spectacol la Turnu Măgurele. Vreau să-i mulțumesc pe această cale domnului Emanuel, preotul de acolo de la Turnul Măgurele. Ne-a primit, ne-a găzduit, ce să mai dl. Emanuel Filimon.

Cristina: Dar dvs. ați făcut vreo farsă cuiva?

Saveta: Am făcut în tinerețe, când eram tânără, îmi plăcea și mie de un băiat și atunci îi făceam.

Cristina: Puteți să-mi spuneți ce anume?

Saveta: E așa mici de astea mici. Acuma n-am timp pentru că am festivalul pe 25 mai, am Gala Folclorului românesc la Sala Palatului, unde suntem 29 de soliști și voi am atâtea pe cap. Plus spectacole, plus cântări cu drumurile.

Cristina: Totuși sunt curioasă care a fost cea mai amuzantă întâmplare de-a lungul vremii, atât în deplasări, cât și aici în țară.

Ce vi s-a întâmplat?

Saveta: S-a întâmplat multe ori că m-a păcălit cu pantofii. Nu mi-am găsit și am vrut să intru în scenă și nu mai îmi găseam pantofii nicăieri și atunci am fost obligată să intru în opinci. Altădată am intrat desculță în America.

Citește și: VIDEO- Saveta Bogdan nu poate renunța la țara natală. Solista de muzică populară este îndrăgostită de mâncarea românească

Cristina: Știu că ați trăit niște momente asemănătoare unui film de comedie.

Saveta: Așa este, acuma plec în America, pe data de 15 iunie și stau până pe 26 august. Am avut și acolo câte probleme.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristina: De ce plecați, ce faceți acolo?

Saveta: Mă duc la fata mea pentru că eu pe Aleea Personalităților de acum doi ani am o steluță Saveta Bogdan și mă duc să îmi văd steluța. Am vrut să dau spectacole, acolo unde este unde este stațiunea asta unde se cântă se dă spectacolul și mi-e dat vara să mă duc acolo îmi pun flori.

Dar stai să se pun o întâmplare am plecat din București cu cartofi să-i duc la fata mea cartofi, să-i pun ca în România să văd dacă are același gust, dar de unde n-a avut același gust, dar i-am băgat în pantofi așa ca să nu mă aud aste că promovez și am reușit să ajung cu trei cartofi în Cicago și i-am răsădit, i-am pus în pământ.

Au ieșit extraordinar dar nu aveau gustul nostru pentru că pământul nu-i ca la noi.

Cristina: Doamnă nu vă aude nimeni de data aceasta, ce urmează să puneți în bagaj, cu ce plecați?

Saveta: De toate pun, tot ce vrei pun. Vreau să-mi pun și niște leuștean, să văd dacă reușesc să-l duc de data asta. Pentru că acolo nu se găsește leuștean, să văd cum îl bag, prin ce pantofi îl înghesuiesc.

Cristina: Dvs. știți cum se spune jonglerie în engleză?

Saveta: No speak english!

Cristina: După cum bine puteți observa se află aici Orlando și Daniel, alături de noi. Băieții vin de la circul Orlando zi bine, da așadar Daniel, știu că ne-ai pregătit un moment specia.

Daniel: Da, o mică parte.

Cristina: Orlando tu ce momente artistice ai în spectacol aș vrea să-mi detaliezi puțin!

Orlando: Da, eu am două numere unul este de magie iar celălalt este de echilibristică și susține echilibru pe o masă destul de mare are doi metri înălțime și studio nu ne permite. Am venit doar cu Daniel pentru că este mai ușor să își aducă mingile cu bagajul și suntem acum în parcarea unui centru comercial din București în cartierul Pantelimon.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Până duminică sunt ultimele spectacole apoi vom merge în turneu în țară, Ploiești este prima locație din țară și așa vom face până până în noiembrie. Atunci este ultima etapă a turneului nostru. Vara vom fi la mare și așteptăm pe toți să vină să vadă spectacolele noastre.

Cristina: Dna. Saveta, sunteți pregătită pentru că o să-l rog pe Daniel să ne arate și nouă o mică parte din spectacol.

Saveta: Sigur, sigur că da sunt pregăte vreau să-l văd.

Cristina: Felicitări, bravo, bravo, foarte frumos. Daniel cei mici sunt încântați de ceea ce faci tu. Necesită mult antrenament?

Din păcate și din fericire în același timp. Copilăria am îmbinat o cu repetiție și foarte puțină joacă ca un sportiv de performanță.

Cristina: Orlando, de câți ani ai nevoie pentru a ajunge să faci un număr de circ?

Orlando: Câțiva ani, cel puțin cinci ani pentru a face un număr performant de circ, pentru că sunt diferiți artiști de circ, unii mai buni, alții mai puțini buni și pentru a face un număr care poți lucra într-adevăr la unele dintre cele mai mari și spectacole așa cum a făcut Daniel, el este un artist profesionist și a lucrat în foarte multe țări din Europa, din America de peste tot în lume și cu greu am reușit să-l aducem în România, românii noștri cum pleacă în afară să lucreze în diferite domenii la fel este și în lumea circului. Și noi ne străduim să-i aducem înapoi în țară.

Cristina: Și atunci vă întreb pe fiecare în parte merită toți anii investiți?

Merită pentru că asta este pasiunea noastră. Noi ne-am născut în lumea circului și este lucru care ne face pe noi să ne simțim că trăim într-adevăr atunci când lucrăm este, nu este o muncă nu o simțim ca pe o muncă este o pasiune și câștigăm și banii că deasupra este cel mai frumos lucru ce se poate întâmpla.

Saveta: Trebuie să-ți placă ceea ce faci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: