Drobul, pasca, ouale vopsite dar si cozonacul, toate se gasesc pe rafturile marilor magazine.

Citeste si: Rasturnare de situatie in cazul tentativei de omor care a socat capitala. Tanarul care a comis crima avea probleme PSIHICE!

Mai sunt doua saptamani pana la Paste, dar deja a inceput forfota in magazine. Marile centre comerciale vin in sprijinul doamnelor care nu au timp sa gateasca.

Asadar, drobul si cozonacul producatorilor romani sunt produse scoase deja la vanzare.

Preturile sunt pentru toate buzunarele. Daca nu aveti timp sa gatiti inainte de Pasti puteti sa cumparati totul de-a gata din supermarket. Drobul, de exemplu, costa 23 de lei kilogramul, pasca cu branza si stafide 18 lei, cozonacul cu mac 8 lei. Gasiti inclusiv oua gata vopsite. O caserola cu zece bucati costa 14.50 de lei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un mort și o persoană inconștientă după ce un mal de pământ a căzut pe ei! Totul s-a petrecut în județul Mehedinți

Si dulciuri sunt pe alese. Cele mai ieftine sunt ouale de ciocolata la vrac, care costa 2 lei suta de grame.

Iepurasii din ciocolata au preturi intre 5 si 17 lei. Cele mai scumpe oua de ciocolata sunt uriase si se vand cu aproape 23 de lei bucata.

Cosurile cu produse alese sunt cele mai scumpe, dar si cele mai cautate, pentru ca pot fi date cadou.

Citeste si: Semnal de alarmă pe internet: „Cei care aveţi copii mici, aveţi grijă!”. Un bărbat acosta eleve şi le oferea 200 de lei ca să „meargă” cu el

Un aranjament de Paste cu iepurasi si oua de ciocolata belgiana, vin sau sampanie si cozonac cu migdale costa intre 67 si 250 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si