De ce nu reușim să ne ținem de promisiunile pe care ni le facem chiar nouă, aflăm acum, în direct, de la colega mea, Gabriela Ghizel și invitata ei, psihologul Irina Petrea. Bună dimineața, vă ascultăm”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

De ce nu ne îndeplinim rezoluțiile de Revelion

Gabriela Ghizel: Bună dimineața, bun găsit tuturor! Așa este.

Ca de fiecare dată, după Revelion, rămânem cu tot felul de rezoluții și idei pe care ne-am dori să le schimbăm la noi, dar de foarte multe ori nu reușim, din păcate, să facem acest lucru și de aceea o am alături de mine în această dimineață pe Irina Petrea, psiholog, cu care aș vrea să vorbim fix despre acest lucru. De ce nu reușim să ne îndeplinim rezoluțiile pentru noul an?

Citește și: VIDEO- Machiajul, pasiunea care aduce mulți bani. Tot mai multe femei aleg profesia de make-up artist

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Irina Petrea, psiholog: Foarte pe scurt, pentru că sunt nerealiste. Suntem plini de elan pentru că e un nou început, e un nou an și avem impresia că mutăm și munții din loc, fără să ținem cont de faptul că suntem tot noi ăia vechi. Și atunci, de asta nu ne iese pentru că orice lucru pe care ni-l fixăm și care nu ține cont de ceea ce putem face în mod realist.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si