„În loc de cadouri în ghete, mulți bucureșteni s-au trezit cu frig în case. Iar în loc de un duș fierbinte au avut parte de unul... de gheață. Avariile din Capitală au lăsat, din nou, peste 2.500 de blocuri din mai multe cartiere fără apă caldă și căldură. Autoritățile anunță însă că se lucrează deja la remedierea problemei”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

De Moș Nicolae, bucureștenii s-au trezit fără căldură

Mii de bucureșteni n-au mai sperat la alt cadou de Moș Nicolae când s-au trezit din nou fără apă caldă și căldură.

„A venit moșul cu apă rece”, a spus un bărbat.
De data aceasta, oamenii nu mai par surprinși. Deja s-au obișnuit să mai apară câte o avarie.
„O zi merge, două zile nu merge... ba că e de la subsol, ba... Ne mai spălăm la lighean, n-avem ce să facem”, a spus un bătrân.
Un bucureștean din patru nu are apă caldă. Peste 2.500 de blocuri din Capitală sunt afectate din cauza avariilor. Doar în Sectorul 3 sunt peste 1.300 de imobile afectate de avarii, în timp ce în Sectorul 2 sunt 800 de blocuri în care caloriferele sunt sloi, iar apa caldă... oprită.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Bucureștiul așteaptă ninsorile în această noapte. Avertizările meteorologilor

„Reacțiile sunt negative în sinea fiecărui locatar care nu are apă caldă și căldură și trebuie să găsească o sursă de alternativă. Să încălzească apă, să monteze un boiler. Deci toate aceste lucruri duc la un disconfort și un cost mai mare al cheltuielilor, fie curent, fie gaz”, a spus administratorul unui bloc.


Autoritățile dau însă asigurări că problema se va remedia cel mai târziu joi seară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si