„A fost bătută... în glumă! Este explicația revoltătoare a celor implicați în scandalul din Mureș. Mama care a fost filmată în timp ce își lovea fiica de 20 de ani, cu probleme psihice, spune că în realitate o îngrijește. Se ocupă și acum de ea pentru că autoritățile încă n-au adunat documentele necesare pentru a duce victima într-un centru de îngrijire. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

A bătut-o „în glumă”

Imaginile șocante stârnesc revoltă, dar lasă autoritățile indiferente. Cel care a filmat are o explicație șocantă pentru scenele în care mama își lovește fiica de 20 de ani în mod repetat.
„A fost o glumă, chiar eu am filmat. Și am zis... Am pus tapet și am stat mai târziu. Am pus tapet pe perete. Și rola de carton de la tapet era pe jos. A luat o rolă de aia și s-a făcut că o lovește. I-a dat vreo două ca să poată să doarmă”, a declarat unul dintre implicați.
Victima are probleme psihice, primește tratament și are nevoie, în permanență, de îngrijire. Iar mama, deși a fost filmată când o lovește, spune că se ocupă de fată cu toată atenția.
„Fără mine nu stă. Deci toată vara... Toată lumea mergea la lucru, doar eu nu, că trebuia să stau cu ea, că-i cunosc năravul fetei mele”, a spus mama victimei.


Revolta în acest caz este stârnită și de reacția autorităților care știau din decembrie 2023 de aceste imagini.
„Eu am dus-o la poliție, am dat declarație și am dus-o la comandantul poliției chiar în post. Și am solicitat să o ducem la medic să vedem dacă e bătută sau nu. Comandantul poliției a hotărât că nu e cazul să o duc la Medicină Legală pentru probe, dacă e bătută sau nu.
Dacă poliția a hotărât că nu este bătută, copila n-a avut urme pe ea, eu ce pot să mai fac?”, a mai spus un implicat.

Citește și: Centralele de apartament nu vor fi interzise! Precizări de la Comisia Europeană: "Este o dezinformare"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei de la DGASPC au aflat tot din decembrie despre acest caz. Doar că în aproape 4 luni scurse nu au adunat toate documentele necesare pentru preluarea victimei.
„Am solicitat date de la primăria de domiciliu, am înainta o listă de documente pentru admiterea persoanei adulte cu dizabilități într-un centru rezidențial”, a transmis DGASPC Mureș.
Agresiunea ar fi avut loc în 25 decembrie, de Crăciun, iar fata ar fi fost lovită cu o rolă de carton, au stabilit polițiștii care au deschis și un dosar penal.
„Femeia în cauză a dobândit calitatea de suspect. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș”, transmite IPJ Mureș.
De ce nu acționează mai ferm autoritățile?
„Este, din punctul meu de vedere o fugă de responsabilitate, de asumare.

Dacă decizia luată de tine va fi contestată”, a spus un psiholog.
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: