Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Decizie radicală luată de părinții Alexandrei Măceșanu. DIICOT a reacționat imediat

Părinţii Alexandrei Măceşanu au refuzat să predea cartea de identitate a acesteia, solicitând să consulte conţinutul concluziilor raportului de expertiză genetică - potrivit căruia, cu o probabilitate de 99,93%, dinţii găsiţi în butoiul din curtea casei supectului Gheorghe Dincă, din Caracal, aparţin fetei - anunţă DIICOT.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Familia tinerei a fost citată la sediul central al instituţiei pentru a i se prezenta documentul. Precizările DIICOT vin în urma acuzaţiilor unchiului adolescentei, Alexandru Cumpănaşu, scrie news.ro.

Citeste si: Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT- Structura centrală au dispus, prin ordonanţă, predarea de către familia victimei M.A.M.

a cărţii de identitate aparţinând minorei, în acest sens fiind delegaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova”, precizează DIICOT.

Ofiţerii, împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane- Centrul Zonal Craiova- s-au deplasat la domiciliul părinţilor victimei minore, au adus la cunoştinţă acestora ordonanţa dispusă în cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică.

Ce a spus Alexandru Cumpănașu

„Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparţinând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport. În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziţia părinţilor, iar în urma consultării ofiţerilor de poliţie judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinţilor victimei minore la sediul DIICOT- Structura centrală pentru a li se pune la dispoziţie concluziile documentului”, menţionează instituţia.

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, chemați de urgență la DIICOT

Citaţia a fost emisă, părinţii adolescentei luând la cunoştinţă şi semnând în nume personal.

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu, a scris marţi seară pe Facebook că DIICOT îi ameninţă familia, părinţii adolescentei fiind citaţi la DIICOT pentru că au refuzat să predea cartea de identitate a acesteia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI