„Dacă ați fost prinși cu munca și nu ați apucat să decorați casa pentru masa de Crăciun, materialul următor e pentru voi. Vă arătăm cum să faceți singuri o coroniță de Crăciun pe ultima sută de metri. Iată”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Decorațiuni de Crăciun last-minute

Așa arată atelierul Monicăi, locul ei de suflet, unde își petrece cea mai mare parte din timp.

Aici face decorațiuni pe comandă pentru clienții ei, dar azi ne oferă și câteva sfaturi în caz că vrem să ne facem singuri decorațiunile de sărbători.

„Astăzi învățăm să facem o coroniță hand-made din materiale naturale, avem brad natural, tuia și pin”, a spus Monica.

Primul pas pentru realizarea unei coronițe este pregătirea crenguțelor de brad. Le tăiem pe rând pe fiecare în parte, iar apoi le punem pe baza rotundă făcută din sârmă.

„Începem cu legarea brăduțului, avem aici un brad argintiu nobilis, tuia și pin. Trebuie să fie un pic dură sârma ca să poată să țină toată structura asta”, a adăugat Monica.

Citește și: VIDEO- Un crăciun nonconformist. La modă sunt decorațiunile „cu susul în jos”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Crenguță cu crenguță, coronița începe să prindă farmec. Următorul pas este cel mai plăcut pentru cei cărora le place să fie creativi. Cu un pistol de lipit și câteva decorațiuni specifice, îmbrăcăm coronița în straie de sărbătoare.

După aproximativ 45 de minute, coronița din brad natural este gata pentru a fi pusă în ușă sau la geam.

Și pentru că și decorațiunile pentru masa de sărbători sunt la mare căutare în această perioadă, vedem cum putem face unul de la zero, singuri acasă.

„Avem nevoie de un vas de ceramică și un burete umed floral în care vom veni cu materialul vegetal, cu brăduțul nostru”, a mai explicat Monica.

După ce am ales nuanțele și florile folosite pentru decor, tot ce ne mai rămâne de făcut este să le punem pe rând în buretele special.

Cu răbdare, atenție și creativitate am reușit să finalizăm și lumânările decorative pentru masa festivă.

Un astfel de ornament pentru Crăciun pleacă de la prețul de 150 de lei și poate să difere în funcție de preferințele clienților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si