„Nu e nevoie de o renovare și nici de mobilier nou pentru a schimba aspectul locuinței. Decorațiunile bine alese ne transformă cu totul casa și ne aduc o stare de spirit specială. Colega mea, Iulia Dumitrașcu, are un invitat cu mâini de aur și o mulțime de idei. Iulia, vă ascultăm”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Idei pentru decorațiuni care ne vor schimba locuința

Iulia Dumitrașcu: Bună dimineața și bun găsit tuturor! Eu mă aflu în acest moment într-un magazin din centrul Timișoarei, plin cu aranjamente deosebite. Ce se poartă anul acesta ne va spune Ina mazilu. Bună dimineața și bine te-am găsit!

Ina Mazilu: Bună dimineața și bine v-am regăsit în magazinul meu!

Iulia Dumitrașcu: Spune-mi, te rog, ce culori sunt în trend.

Ina Mazilu: Anul acesta, clienții mei au preferat, din nou, roșu și combinația de roșu cu verde.

Citește și: VIDEO- Aglomerație pe ultima sută de metri înainte de sărbători în saloanele de înfrumusețare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iulia Dumitrașcu: Din ce sunt făcute aranjamentele? Cât le putem ține în casă?

Ina Mazilu: Aranjamentele durează o viață, aș putea spune. Minim zece ani, garantez pentru ele. Sunt lucrate manual, vasele sunt lucrate manual, de altfel și figurinele, o parte din ele, dar și lumânările care sunt conținute de aranjamente. Eu tot timpul prefer să fac și pe roz, pe galben pal și pe auriu, dar, ca de obicei, clienții preferă roșu și verde.

Iulia Dumitrașcu: Vedem că ai figurine deosebite.

Ina Mazilu: Da, figurinele sunt lucrate manual, mare parte din ele și pictate manual. Sunt unicat, aș putea spune datorită culorii, în primul rând. Mesajele se schimbă și le putem personaliza. Fiecare aranjament conține cel puțin un mesaj.

Iulia Dumitrașcu: Sunt și crenguțe de brad și lumânări, figurinele și acel puf. Ce înseamnă acea zăpadă, din ce este realizată?

Ina Mazilu: Acel puf reprezintă într-adevăr zăpada și îmi place foarte mult pentru că îi dă acea unicitate și simbolizează inevitabil iarna și zăpada.

Iulia Dumitrașcu: Îți mulțumim tare mult pentru informații. Un astfel de aranjament costă 35 de lei, dar prețul crește în funcție de dimensiune și, bineînțeles, de figurinele pe care le conține. Momentan atât de aici, la revedere!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: