Întreaga acțiunea a squad-ului israelian a fost surprinsă pe camerele de supraveghere ale spitalului din Cisiordania, potrivit Daily Mail.

Citește și: Războiul din Gaza se extinde în Orientul Mijlociu. Rusia jubilează după noi atacuri americane în Yemen

Echipa de agenți Mossad, deghizați în femei musulmane, dar și în bărbați cu bărbi, au împușcat trei palestinieni acuzați că plănuiau un atac în stilul celui din 7 octombrie 2023, care a declanșat războiul dintre Israel și Hamas.

Soldații IDF au intrat în spital marți dimineață și au „neutralizat” trio-ul despre care armata Israelului a spus că aparține unei „celule teroriste” a Hamas.

Operațiune de comando într-un spital din Cisiordania

Operațiune de comando într-un spital din Cisiordania

[Sursa foto: Twitter]

Echipa de comando, deghizată ca în filme

Israelul l-a acuzat pe unul dintre ei că plănuiește un atac iminent inspirat de atacul Hamas din 7 octombrie, iar pe ceilalți doi de implicare în violențe recente.

În imaginile CCTV-ul care circulă online se văd peste 10 agenți sub acoperire, inclusiv trei îmbrăcați în haine de femei și doi îmbrăcați ca personal medical, avansând printr-un coridor al spitalului Ibn Sina din Jenin cu puști de asalt.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile israeliene au confirmat operațiunea de comando, iar ministrul de Interne din Israel a distribuit clipul pe rețelele de socializare.

Imaginile CCTV au arătat o echipă sub acoperire de operațiuni israeliene- deghizată în femei musulmane și purtând barbă falsă (foto)- care a luat cu asalt un spital din Cisiordania unde a împușcat trei palestinieni acuzați că plănuiau un atac în stilul 7 octombrie.

Imagini șocante în urma operațiunii de comando

Imaginile, distribuite online și de rețeaua de știri palestiniană Quds, au arătat un coridor al unui spital în timp ce mai mulți bărbați și femei înarmați, îmbrăcați în haine civile și medicale, au înaintat cu puști militare.

Un trio inițial a fost apoi urmat de o unitate mai mare de atac, dintre care unii sunt văzuți reținând un bărbat care stă în genunchi pe podea.

În total, cel puțin 12 soldați sub acoperire înarmați sunt văzuți trecând prin coridor în clipul scurt, de până într-un minut.

Până la sfârșitul filmării, doar bărbatul îngenuncheat lângă perete a rămas pe coridor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Armata israeliană a transmis că trupele i-au „neutralizat” pe trei bărbați care se ascunseau în spitalul din nordul Cisiordaniei. Atacul a avut loc marți, 30 ianuarie 2024, în jurul orei 5:00 dimineața, ora locală.

Imaginile din interiorul clădirii au arătat, în urma operațiunii de comando, un pat de spital plin de sânge, cu o gaură de glonț în pernă.

În alte imagini se văd cadavrele a trei bărbați la morga spitalului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si