„Din moment ce există o platformă electronică de programare și noi suntem aici de la ora 8. Și ni se spune să venim la 9. Păi noi n-am ales ora 9, am ales ora 8, poate venim de la 20 km depărtare, se plâng

Această femeie și-a însoțit părinții bolnavi la centrul de vaccinare. Erau programați pentru ora 8, însă din cauza aparitiei erorilor in sistem, oamenii au stat la coadă la -10 grade.

„Noi, în momentul în care se va deschide, o să strigăm oamenii. De asta îi și îndrumăm să meargă la mașini”, spun autoritățile.

Vaccinarea, a doua etapă. Problemele au apărut imediat

480 de persoane sunt înscrise pentru astăzi la vaccinare în Craiova. Pentru o mare parte din doritori, vaccinul este văzut ca o nouă șansă pentru libertate, mai ales pentru bolnavii cronici, programați printre primii pe platforma oficială de către medicii de familie.

„Aveam nu numai încredere, aveam și nevoie. Eu sunt diabetică, insulino-dependent și e speranța mea”, spun oamenii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- De cât timp așteptați acest vaccin?

- De când a început pandemia. Sper să fim în sfârșit liberi, să putem călători, spun oamenii.

La nivelul judetului sunt programate ca sa primeasca azi vaccinul anti-Covid peste 720 de persoane.

Conform STS, care gestioneaza platforma informatica, peste 200 de mii de programări s-au inregistrat la nivel national in perioada 15 -17 ianuarie.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si