Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Deja au început pregătirile pentru Ziua Îndrăgostiților din 2021

Cupidon a inceput sa pregateasca pentru Ziua Indragostitilor. Ajutoarele lui realizează deja cadouri inedite cu simbolurile iubirii

Iulian Ciurea,

Plicurilre și epistolele personalizate, la modă de Sf. Valentin [Sursa foto: mindblower.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anul acesta, de Ziua Indragostitilor se poarta plicurile din iuta cu pecete in forma de inima.

„Confecționarea unui astfel de plic constă în procesul de croire al materialului, care este din pânză de iută, cu șablon fix. Apoi se surfilează, se coase, se brodează cu inițiala celui care trimite și se aplică accesoriile care îl finalizează ”, spun creatorii.

Inițiala expeditorului este brodată într-un colț, iar ștampila de pe plic și pecetea inimioară îl asigură pe destinatar că este iubit.

„Asta înseamnă 450 de împunsături și durată un minut, mașina brodează inițiala”, explică designer-ul.

Pregătirile pentru Ziua Îndrăgostiților, Valentine's Day, sunt în plină desfășurare

În interiorul plicului se pot pune bilețele și scrisori de dragoste sau mici cadouri. Ionuț a ales pentru iubita lui o broșă, pe care s-a grăbit să i-o dea înainte de Ziua Îndrăgostiților.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Mi s-a părut un cadou foarte original și am rămas plăcut surprinsă. Foarte frumos plicul, personalizat cu inițiala lui. Mi-a plăcut foarte mult”, spune destinatara.

Ideea de a crea plicuri pentru indragostiti ii apartine Oanei Berce, fostă profesoară, care a deschis atelierul de design vestimentar in Oradea chiar înainte de începutul pandemiei.

Cum rochii de gala nu prea a vândut, s-a reprofilat cu gândul că avem nevoie mai mult ca oricând de iubire.

„Ideea a venit în contextul în care oamenii sunt sătui de clasicele perne de catifea roșie cu “Te iubesc!” pe ele. Am zis că e binevenit la zi de sărbătoare un cadou mai inedit, o idee mai originala, e și personalizat”, spune creatoarea.

Pentru că sunt personalizate, plicurile lui Cupidon se fac la comandă și costă 25 de lei.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI