Close sidebar
Close sidebar

VIDEO -Delta Dunării s-a dovedit a fi un „refugiu” cu pensiunile pline

Cei care au vrut să fugă de forfota de la mare sau de la munte au ales Delta Dunării ca refugiu de relaxare, dar pensiunile au fost pline.

Iulian Ciurea,

Delta Dunării s-a dovedit a fi un „refugiu” cu pensiunile pline

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O dată în viață e musai să vedem pe viu acest rai pe care Delta Dunării ni-l dezvăluie ca pe un nestemat pe care multă lume și-ar dori să-l aibă- dar puțini se pot bucura de el...

Odată ce au fost ridicate restricțiile- turiștii nu au stat pe gânduri și au făcut rezervări... Delta Dunării a fost parcă mai animată ca oricând în această minivacanță- o spun cei care au mânuit bărcile cât a fost ziua de lungă pentru a-i duce pe oameni în locuri în care să aibă parte de amintiri de neuitat.

Delta Dunării nu mai este un refugiu- pensiunile sunt pline

„Plecăm la 10 și ne întoarcem seara!, ne-am plimbat cu barca, egretele ne-au plăcut, foarte frumos! Am avut noroc și de vreme bună, am petrecut în familie, cu prietenii, am mâncat pește, acuma urmează să facem o plimbare cu barca!”, spun încântați turiștii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Iar după atâtea ore de hoinăreală prin sălbăticia Deltei- turiștii au fost așteptați la pensiuni cu bucate alese- cu specific pescăresc... În bucătării s-a muncit la foc continuu.

Dacă vă rezervați acum o minivacanță în Delta Dunării luna viitoare- aflați că pensiunile au oferte pentru toate buzunarele.

Prețul pentru 3 nopți de cazare începe de la 4-500 de lei- dar poate ajunge și la peste o mie de lei!

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI