Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Demi Lovato, apariție inedită. Vedeta a deschis sezonul de schi din Austria

Demi Lovato a dat startul sezonului de schi din Austria. La concert, cântăreața i-a suprins pe fani cu o îmbărăcăminte caracteristică sporturilor de iarnă. A lăsat la o parte ținutele excentrice și s-a îmbrăcat gros, iar la ținută a adăugat și o căciulă.

Maria Stiuca,

Demi Lovato a deschis sezonul de schi din Austria [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Demi Lovato a deschis sezonul de schi într-una dintre cele mai iubite stațiuni din Austria. Artista a înfruntat viscolul și gerul și a urcat pe scenă în fața a mii de fani. Iar surpriza a fost cu atât mai mare cu cât, Demi Lovato nu a îmbrăcat ținutele cu care și-a obișnuit spectatorii”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Demi Lovato e deschis sezonul de schi

Nu a contat nici că a fost viscol și nici ger pentru mulțimea de oameni veniți să o vadă pe Demi Lovato cum deschide sezonul de schi în Ischgl. Una dintre cea mai mare stațiune din Alpii austrieci a fost luată cu asalt de turiști amatori, atât ai sportului rege al iernii, cât și iubitori ai muzicii artistei în vârstă de 31 de ani.


15.500 de fani au venit să vadă concertul intitulat „Pe vârf de munte". Cântăreața americană nu a mai epatat cu ținutele excentrice, ci a îmbrăcat o haină cu puf și și-a pus căciula, în ton cu vremea rece de afara, cum a și declarat Demi Lovato într-un interviu post-spectacol.

Citește și: Detalii emoționante despre ultimul lucru făcut de Rona Hartner pentru fiica sa. A știut că nu mai are mult timp și a luat decizia fără să stea pe gânduri

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

„De obicei încerc să arăt cât mai bine pe scenă, port costume adaptate show-ului.

Dar acum, în seara aceasta, mi-am spus că mă voi simți confortabil”, a spus artista.

Situată la peste 1.300 de metri altitudine, Ischgl este frecventată anual de două milioane de turiști care o preferă pentru domeniul său schiabil, întins pe două țări: Austria și Elveția.
Demi Lovato, nominalizată la un Grammy pentru cel mai bun album vocal pop, este o declarată pasionată a sporturilor de iarnă, dar nu are de obicei timp să practice din cauza programului încărcat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI