Meciul contra Ucraina a fost unul special pentru selecționata României. Pe lângă faptul că „tricolorii” au început EURO 2024 cu o victorie extrem de importantă, aceștia au obținut și prima victorie la Campionatul European în ultimii 24 de ani.

Denis Drăguș a fost cel care a închis tabela, marcând golul de 3-0 pentru selecționata lui Edward Iordănescu. După meci, fotbalistul român s-a dus către public pentru a se bucura de această victorie alături de soția sa și cele două fiice.

Citește și: România la EURO 2024. De ce s-au antrenat doar 14 jucători ai naționalei după revenirea în cantonamentul din Würzburg

Denis Drăguș, în lacrimi

După acest moment, Denis Drăguș a fost abordat de un jurnalist din Turcia, care i-a arătat un colaj în care fotbalistul sărbătorea această victorie alături de soția sa și cele două fiice.

Vizibil emoționat să revadă aceste lucruri, fotbalistul român a spus că: „Nu am cuvinte! E cea mai mare emoție! E minunat! E cel mai intens sentiment pe care l-am trăit vreodată!”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acest moment a devenit extrem de popular pe rețelele de socializare, adunând foarte multe aprecieri și comentarii.

Potrivit celor de la Libertatea, Denis Drăguș are și un alint special pentru soția sa, Vanessa, spunându-i acesteia „jumătatea mea”. Cele două fetițe ale fotbalistul se numesc Gloria și Derya, ambele fiind prezente la meciul cu Ucraina și simțind, în mod vizibil, emoțiile părinților lor.

De asemenea, jurnalistul l-a întrebat și despre numele uneia dintre fetele sale, Derya, care este turcesc. Denis Drăguș a spus că el și soția lui i-au pus copilului acest nume pe vremea când fotbalistul evolua în Belgia, menționând și că nu știa că va urma să joace ulterior în campionatul din Turcia.

Veștile bune nu s-au oprit însă aici pentru Denis Drăguș. După victoria României contra Ucrainei, Trabzonspor l-a transferat pe „tricolor”. Florin Manea a spus că jucătorul va avea, cu tot cu bonusuri, un salariu de 2 milioane de euro.

"Transferul lui a fost de 1,7 milioane de euro plus niște bonusuri. E foarte bine pentru Trabzonspor, dar el era și în ultimul an de contract. Are un pic mai mult de 1,5 milioane de euro salariu pe an. Cu bonusuri poate să ajungă și la 2 milioane de euro pe an”, a declarat Florin Manea, conform Fanatik

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO România a spulberat Ucraina în primul meci de la Euro 2024. Conducem în Grupa E și avem șanse mari să ne calificăm în optimi

Când va juca România următoarele două meciuri din faza grupelor de la EURO 2024

În momentul de față, România este pe primul în grupa de la EURO 2024. Pe locul doi se află Slovacia, care a reușit să se impună în fața Belgiei cu scorul de 1-0. Selecționata lui Kevin De Bruyne și Romelu Lukaku ocupă locul trei, iar statutul de „lanternă roșie” le revine, în prezent, celor din Ucraina.

Totuși, elevii lui Edward Iordănescu mai au de jucat două meciuri în faza grupelor. Pe data de 22 iunie, România se va duela cu Belgia.

Runda cu numărul trei va avea loc pe data de 26 iunie, moment în care România se va duela cu Slovacia, duelul având loc în Frankfurt, pe stadioul Deutsche Bank Park, conform platformei Transfermarkt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si