„Creațiile lui ies în evidență și pun în valoare o personalitate îndrăzneață. Iată povestea unui creator aflat încă la început de drum, cu aspirații uriașe și cu rezultate pe măsura acestora”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Denis Predescu, designerul contrastelor

„Sunt artist și îmi place să mă numesc așa pentru că iubesc arta în orice formă. De aceea am făcut și Arhitectura, de aceea am profesat și ca designer de interior, moda este ramura principală”, a spus Denis.


Așa se caracterizează Denis, un tânăr de 38 de ani din Capitală, pentru care moda și creațiile vestimentare reprezintă a doua lui natură. Una dintre rochiile sale a fost purtată recent de o câștigătoare a premiului Emmy. El nu realizează simple ținute, ci creează adevărate povești din țesături.
„Extravagantă, teatrală, îmi plac personajele, eu creez un personaj cu fiecare ținută pe care o fac. Personaj care întremează baza care este clienta”, a adăugat designerul.

Citește și: VIDEO- Când apelăm la fațete pentru dinți? Sfaturile specialiștilor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Iubește extremele și asta se regăsește în fiecare latură a vieții sale, nu doar în schițele pe care le concepe.
„Sunt un om al contrastelor, nu știu ce înseamnă gri. Nu știu dacă e bine sau rău. Iubesc plantele în toate formele în care se găsesc ele și am vrut să mă simt într-o pădure tropicală”, a mai spus Denis.
Simțul său artistic se reflectă și în atelierul său, unde și-a amenajat spațiul după propriile standarde și preferințe: cu multe piese de mobilier vintage, elemente de decor realizate manual și nenumărate plante.

A învățat de mic să iubească arta sub bagheta inspirațională a Doinei Levința.
„Simplul fapt că mi-a fost mentor de la 14 ani, te-a format. Aveam zile de sâmbătă când mergeam la dânsa, îmi dădea teme cu istoria costumului. Foarte frumos”, a adăugat designerul.
Odată ajuns sub aripa celebrei creatoare, nu a mai ieșit din atelierul ei până ce nu a furat toate tainele meseriei.
Denis se pregătește acum intens de unul dintre cele mai importante evenimente din cariera lui: va avea o prezentare de modă, la Paris. Și chiar dacă este un perfecționist incurabil și lucrează cu materiale de înaltă calitate, designerul încearcă să se plieze pe bugetul fiecărei cliente.
În atelierul lui Denis nu se stă nicio clipă. Comenzile vin pe bandă rulantă, iar creatorul muncește, în paralel, și la următoarea lui colecție, cea de toamnă, pe care o va prezenta în cadrul unui eveniment exclusivist.

<\/scr"+"ipt>");

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: