„Denisa Rolnic este o frumoasă cântăreață din Sălaj care impresionează publicul prin căldura vocii sale. De curând, ea a lansat un colaj de colinde superb și pregătește și o piesă de petrecere în colaborare cu Lucian Sereș, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din Ardeal. Noi am surprins-o în timpul filmărilor și iată ce ne-a declarat”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Denisa Rolnic impresionează publicul

„Am lansat un colaj de colinde tradiționale care îmi aparțin. L-am filmat la Cluj-Napoca, la Mărișel, sunt niște cadre atât de frumoase, i-am implicat și pe nepoțeii mei și pe cei de acasă, familia mea, sunt colinde tradiționale, pe care le-am dedicat celor care sunt plecați în străinătate”, a spus Denisa Rolnic.

După ce a lansat acest colaj de colinde, Denisa Rolnic a început să filmeze alt videoclip, de data aceasta pentru o melodie de petrecere, potrivită pentru sărbătorile care urmează. Am surprins-o și noi chiar în momentul înregistrărilor pe un platou din Oradea.

Citește și: VIDEO- Radu Andrei Tudor, apel la fapte bune. Prezentatorul a devenit vocea unei povești scrise de o fetiță de 11 ani

„E un proiect tare frumos și sunt sigură că o să se bucure și cei de acasă. E împreună cu Ianis și Lucian Sereș, două voci și doi oameni tare dragi mie. Melodia se numește <<Până mâine dimineață>>, e o melodie de petrecere așa cum îi place românului și abia aștept să o auziți și să o ascultați și voi”, a mai spus cântăreața.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„O melodie frumoasă, de petrecere, o colaborare frumoasă cu colega noastră, Denisa, sperăm să fie pe placul tuturor”, a spus Lucian Sereș.

După o perioadă lungă în care a cântat doar muzică populară, Denisa a decis să facă o schimbare chiar înainte de pandemie, atunci când și-a creat propria formație și a început să cânte muzică de petrecere la evenimente private. Pe lângă voce și talent, tânăra solistă recunoaște că în toată această perioadă a fost sprijinită de familie.

„Să știi că sunt foarte norocoasă să am parte de o familie foarte înțelegătoare, pentru că sunt mai mereu pe drumuri și cu o activitate foarte intensă. Și mereu telefonul îmi sună, ai mâncat, ai dormit, ce faci, unde ești, cum ești, iar în ceea ce privește proiectele și filmările, mereu sora mea e lângă mine și îi mulțumesc din suflet pentru asta”, a adăugat Denisa Rolnic.

Pentru Denisa, luna decembrie se împarte între studio și casă. Așa mai recuperează din timpul pierdut cu cei dragi.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Perioada aceasta ne permite să fim în studio pentru că din ianuarie va începe noul sezon cu evenimente, sigur că o să și cântăm în decembrie și la trecerea dintre ani dar sigur că mă duc să fac și cozonaci la mama acasă.

Îmi fac timp și să gătesc, trebuie”, a mai spus Denisa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si