Sa faci ce spune popa, nu ce face popa- e vorba romaneasca care ilustreaza perfect ce se intampla in plina pandemie de covid. In timp ce muritorul de rand sta cu masca la gura, domnii deputati dantuiesc pe la nunti, si dau dedicatii fara numar.

"Suntem la Letca Noua, in judetul Giurgiu. Locul unde toate regulile din pandemie au fost date la o parte pentru nunta unde primarul era socru mare.

Petrecerea a fost organizata cand in vigoare era legea care spunea ca nu ai voie cu mai mult de 50 de invitati in interior", relatează reporterul Kanal D.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Vine vortexul polar. Românii n-au căldură în case

Deputații au petrecut la o nuntă, de unde au ajuns direct la terapie intensivă

O mare de oameni fără masti dar pusi pe petrecere, sfideaza si rad in nas autoritatilor. Nimeni nu poarta masca, iar ringul duduie sub ritmuri de manele.
Cantaretul tine la un moment dat sa puncteze prezenta unor domni deputati.


"Pentru domnul deputat, seful de la Giurgiu. Domnul deputat, se stie!", a strigat solistul.

Citeste si: VIDEO- Luptător de K1, asasin cu sânge rece, repatriat

Dupa aceasta petrecere doi deputaţi PNL au ajuns internaţie la terapie intensivă, diagnosticaţi cu COVID-19. Ambii deputați fac parte din organizația de Giurgiu a liberalilor. Pe semne ca nu au avut urechi sa il auda pe seful de partid, Ludovic Orban, care anunta la televizor ca petrecerile de nunta duc la raspandirea noului virus.

Deputații infectați nu sunt singurii politicieni care nu respectă regulile din criza sanitară

Fostul primar de la Scrioaștea de Teleorman, infectat cu Covid-19, a fugit din spitalul de unde era internat. Marian Șefu a făcut scandal monstru când asistentele i-au spus să trebuie să rămână în spital până primește rezultatele analizelor făcute.
În tot acest timp două asistente țineau de ușă ca pacientul să nu iasă de pe secție și să infecteze alte persoane. La un moment dat, asistenta care filmează incidentul observa că bărbatul a pus mâna pe un scaun cu care lovește ușa și le spune colegelor ei să se ferească.
"Să ne dăm, că daca da in geam! Aurelia, vezi sa nu dea in geam in geamul ala!", strigau asistentele.
Dupa lupte aprige, primarul a scapat si dus a fost. S-a urcat intr-un taxi si a plecat acasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si