Convinși că au de-a face cu un criminal care a fugit, oamenii legii au fost cât pe ce să plece în căutarea lui, fără să știe că, de fapt, acesta e aproape.

Primul apel la numărul unic de urgență a fost făcut de un barbat si anunta ca o victima se afla fara suflare intr-o casa de pe strada din Vaslui.

La scurt timp, un alt apel facut de la Politia Negresti solicita interventia salvarii pentru un barbat care era injunghiat in umar. In timp ce individul era in drum spre spitalul judetean Vaslui, echipajul de pe ambulanta a primit informatia ca cel transportat era tocmai criminalul care si-a ucis femeia.

Medicii nu au mai avut ce face

Medicii chemati la fata locului pentru a o salva pe femeie nu au avut ce face decat sa constate decesul si au chemat criminalistii la fata locului. Presupusul criminal este acum internat la spitalul judetean cu o rana superficial la un umar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politistii vasluieni corodonati de procurorul criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui ancheteaza imprejurarile in care a avut loc tragedia.

VIDEO | Derutaţi de o tentativă de sinucidere
VIDEO | Derutaţi de o tentativă de sinucidere

Citeste si: Tragedie la Ploiești. Un elev s-a aruncat în fața trenului

Citeste si: O cunoscută vedetă TV şi-a pus capăt zilelor. A lăsat un bilet de adio

Citeste si: Un bărbat din București s-a aruncat în râul Dâmbovița


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si