„Sute de oameni au stat la coadă astăzi pentru oferte la tigăi, la deschiderea unui magazin de electronice și electrocasnice. Tigăile la preț mic au fost în număr limitat, așa că doar primii veniți au reușit să plece cu ele acasă. Chiar și două ore au așteptat la coadă vânătorii de oferte”, a transmis Christian Sabbagh.

Au așteptat la coadă cu orele pentru tigăile la ofertă

Cu o tigaie, două sau chiar cu un braț plin au plecat oamenii acasă. Una singură s-a vândut cu 19 lei bucata, față de 60 de lei, cât ar fi fost prețul întreg. Această doamnă a fost în culmea fericirii când a văzut că stocul de tigăi la preț de chilipir nu s-a epuizat încă.
Ca să prindă produsele dorite la prețuri reduse, oameni de toate vârstele s-au așezat la coadă înainte ca magazinul să-și deschidă porțile.

Citește și: VIDEO- Noi reguli adoptate de Parlamentul European. Ce ar trebui să scrie pe etichetele produselor pentru micul dejun?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În magazin coada se întindea pe câteva zeci de metri, așa că unii s-au gândit să ia câte tigăi pot duce, dacă tot trebuie să stea atât la rând.
Pe lângă tigăi, și alte produse au avut oferte de nerefuzat.
„Cel mai bine s-au vândut aerele condiționate, telefoanele, televizoare, dar am vândut și produse care sunt utile în orice casă cum ar fi detergenții sau chiar tigăile”, a spus reprezentantul magazinului.


În doar două ore, în acest magazin s-au vândut sute de tigăi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: