În goana după supremația orașului Țăndărei clanurile, și- au făcut legea cu sabia și pistolul. Cereau taxe de protecție, iar cei neascultători erau pedepsiți extrem de dur. Ultimele episoade sângeroase au declanșat descinderi ca în filme, cu mascați, câini de luptă și un elicopter ridicat peste localitate. Polițiștii nu i- au căutat doar pe cei implicați în răfuielile violente de stradă.

Alți nouăsprezece indivizi căutați în toată Europa s- ar fi ascuns aici. N-au reușit să pună mâna pe toți. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Descinderi ca-n filme după răfuielile sângeroase

Un război între clanuri ar fi apăsat butonul operațiunii Țăndărei. Cu o săptămână în urmă, rivalii s- au bătut în stradă ca în junglă, de două ori la rând.

Aceste imagini au fost filmate vineri, când, de față cu poliția, s- a lăsat cu vărsare de sânge.

A fost tăiat, i-a fost spart capul, a fost tăiat, șapte cuțite în picior... Știi de ce a fost acum arestați? Nu pentru fapta pentru că a tăiat, a spart capul la polițist, a zis un martor.

Bărbatul povestește încet în ce teroare se scaldă localitatea în care zeci de indivizi au ajuns stăpâni.

Cinci mii când vine cineva, cinci mii dacă vrei să nu ai probleme cu ei, a spus un martor.

Drept dovadă e captura polițiștilor care au scos din palatele aurite un arsenal de luptă: bâte, macete, pistoale și puști. Asta ascundeau rău făcătorii în case.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Zeci de șoferi și-au găsit mașinile vandalizate într-o parcare din Capitală. Un necunoscut le-a scrijelit pe capote același mesaj- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Unii dintre ei nici măcar nu se sfiau să se afișeze în public înarmați în fotografii menite să intimideze. Iar amenințările au curs chiar și pe rețelele de socializare, pe semne că indivizii nu mai au teamă de nimic. Săptămâna trecută au fost reținuți cinci indivizi care au luat parte la răfuială.

Acum s- au făcut percheziții la douăzeci și trei de adrese, atât la agresori cât și la victime. Nu se crăpase de ziuă când, ca într-un veritabil film de acțiune cei de la forțele speciale au sărit gardurile impunătoarelor palate și au spart ușile ca să descindă peste suspecți.

Deasupra localității a fost ridicat și un elicopter pentru ca anchetatorii să observe orice mișcare, mai ales dacă vreunul dintre cei căutați încerca să scape cu fuga căci pe lângă cei implicații în răfuiala violentă, alte nouăsprezece persoane au fost ținta operațiunii.

Vorbim despre infractori cu condamnări în diverse țări ale Europei despre care existau suspiciuni că s- ar ascunde aici.

Au fete la produs, e urmărit de poliție de către ăștia de la englizi, cred că ați văzut ce palate au, ați văzut palate, mașini, ultimul tip de mașini, a spus un martor.

Sunt căutate diverse infracțiuni comise pe teritoriul altor state pentru că sunt emise mandate în exterior și infracțiuni de furt, tâlhărie și să zicem așa infracțiuni mai grave,

au transmis autoritățile.

Citeste si: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani- kfetele.ro

Citeste si: Cum s-a produs, de fapt, accidentul în care 22 de elevi și 3 profesori au murit? Ce au descoperit oamenii legii- radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără își dorea șase intervenții estetice, iar chirurgul găsit online i le-a făcut pe toate odată. După câteva zile a murit- antena3.ro

De frică, localnicii nu vorbesc despre infernul pe care îl trăiesc sub imperiul luptelor de stradă din localitate.

N-avem noi clanuri aici, nu cred, nu se poate vorbi câ taie tata popa limba, a spus un localnic.

Orașul Țăndărei a fost practic blocat. Absolut toate mașinile care au intrat sa u au ieșit din localitate au fost oprite și percheziționate.

Colegii de la rutier opresc toate autoturismele care intră sau ies din Țăndărei, tocmai pentru a verifica dacă persoanele sunt urmărite, dacă sunt căutate dacă dețin bineînțeles permis de conducere și dacă autoturismul este al lor sau nu, au transmis autoritățile.

După descinderile maraton, șaptesprezece persoane au fost duse la audieri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si