Val de percheziții la Arad. Sunt suspiciuni de corupție la Serviciul de Permise. Sunt vizați mai mulți polițiști și examinatori și instructori auto.

Ofițerii anticorupție au descins la Serviciul Punlic Comunitar Regim Permise de Conducere și Înamtriculări Vehicule Arad. Polițiștii și instructorii auto ar fi implicați în fapte ilegale. Se desfășoară percheziții și la alte locații din județ.

Percheziții de amploare la Arad

În aceste momente nu există informații în legătură cu dosarul instrumentat de ofițerii de la Anticorupție, aflați sub coordonarea unui procuror.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii au documentat o speță în care sunt implicați angajați ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculări Vehicule Arad din cadrul Instituției Prefectului județului Arad, potrivit  specialarad.ro

Neoficial, ofițerii de la Anticorupție vizează mai mulți polițiști examinatori, dar și instructori auto care ar fi luat mită pentru a acorda ușor permisele de conducere.

Cinci polițiști au fost conduși de ofițerii DGA – Serviciul Județean Anticorupție Arad la audieri, în urma descinderilor.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si