"7 pistoale, 3 puști și muniție pentru aceste arme au fost descoperite în locuința unei pensionare de 75 de ani din județul Timiș. Polițiștii au făcut percheziții într-o dosar cu acuzații de camătă și așa au dat peste arsenalul din casa bătrânei. Fiul acesteia este și el implicat în dosar. Mama a fost reținută pentru 24 de ore, în timp ce bărbatul e cercetat în stare de libertate", a transmis Cristian Sabbagh.

Arsenal în casa unei bătrâne de 75 de ani

În imagini vedem bătrâna de 75 de ani, acuzată de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În casa ei au fost găsite 7 pistoale și 3 puști, dintre care 2 de vânătoare, spun anchetatorii. Polițiștii au mai numărat 212 cartușe de calibre diferite.

"O femeie liniștită, pensionară, își vede de treabă. Nu văd nimic complicat. Sunt surprins", a spus un vecin.

Perchezițiile care au dus la descoperirea arsenalului au început cu suspiciuni de camătă. Vizat este fiul de 44 de ani al pensionarei și o altă tânără de 29 de ani. Cei doi ar fi dat cu împrumut diferite sume de bani pentru care ar fi cerut garanții, dar și dobânzi importante, spun surse din anchetă. Pe bărbat l-am găsit astăzi reparând poarta mamei sale, spartă de mascați la percheziții.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"- Întrebați-i pe ei. Nici mie n-au putut să-mi spună nimic. Nu mi-au zis nimic. Mi-au zis doar camătă. dar nu mi-au spus nimic, nu mi-au prezentat cine, ce și cum. Eu de unde să știu?
- Ce legătură aveți cu tânăra de 29 de ani?
- V-am spus că lucrează la una dintre firmele mele și e chiriașă aici", ar fi declarat suspectul.

Bărbatul este cercetat în libertate sub acuzația de camătă. Afacerist și fost politician, acesta crede că la mijloc ar fi o răzbunare.

Tânăra de 29 de ani a fost reținută pentru complicitate la infracțiunea de camătă, iar pensionara de 75 de ani pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește și: VIDEO- Atac mortal în Padina. Fii Sidoniei, în arest preventiv pentru 30 de zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: